Liepājnieki šokēti par pēkšņo uzbrukuma vilni kaķiem

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 17:43
 
Ilustratīvs attēls / F64
Namdaru iela Liepājā no pirmā acu uzmetiena šķiet visai miermīlīgs un kluss privātmāju rajons. Taču kopš septembra sākuma situācija ir krasi izmainījusies, jo pret mājdzīvniekiem te tiek lietoti ieroči, vēsta raidījums "Bez Tabu".

"Viņš ir mājas kaķis, pārsvarā paliek istabā. Vienu dienu viņš nav un nav. Pēkšņi ieraugu pie verandas. Kaķis šausmīgi raud, ņaud, paiet nevar. Ienesu istabā, zvanīju veterinārārstam. Kaķi noskuva, un tad ieraudzīja to caurumu uz kājas," stāsta Ināra.

Pēc nedēļas Inārai zvanījis kaimiņos dzīvojošais pašmāju aktieris Ēriks Vilsons, jautājot, vai pēdējā laikā kaķim nav noticis kas nelāgs. Atklājās, ka arī Ērika kaķis ir cietis ļaundara uzbrukumā.

"Sēdēju dārzā, dzēru kafiju. Pēkšņi nāca pretī viena no mūsu kaķenītēm Mērija. Jutu, ka viņa ir cietusi. Viņai no actiņas tecēja ārā asinis. To, ka ir izņemta lode, man pateica tikai pēc operācijas. Gaisa šautenes lode, skrots," pauda Vilsons.

Aktieri Vilsonu patiesi satrieca nežēlīgais uzbrukums un ieroča pavēršana pret ģimenes mīluli. Dienu pēc intervijas Mērija tika nogādāta klīnikā Rīgā acs izglābšanai. Cerības neesot lielas.

Vietējās veterinārās klīnikas personāls, kas glāba arī Ināras un Ērika kaķu dzīvības, neslēpj izbrīnu par pēkšņo uzbrukumu vilni. Diemžēl tas neesot pirmais gadījums vēja pilsētā. Pērn lode esot caururbusi kaķa apmatojumu, miesu un cauršāva arī plaušas. Kaķi gan izdevās glābt. Citam mājdzīvniekam savukārt trāpīts ausī.

Ērikam un kaimiņienei ienaidnieku it kā neesot. Ar kaimiņiem arī sadzīvojot itin labi. Tomēr abi ir pārliecināti, ka ļaundaris atrodas tepat līdzās, iespējams, pat Namdaru ielas galā esošajā daudzdzīvokļu dzīvojamajā mājā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas