Trīs horoskopa zīmes, kurām šī diena nesīs pozitīvas pārmaiņas

tautaruna.lv 9.novembris 2021, 15:13
 
pexels.com
Trim horoskopa zīmēm šī gada 9. novembris ir lieliska diena, kas ir labs laiks pozitīvām pārmaiņām, raksta portāls "YourTango".

Skorpions

Tā kā Saule, Marss un Merkurs šobrīd ir šajā horoskopa zīmē, tas rada aspektus, lai dotu spēku turpmākajam ceļam. Tam vajadzētu atjaunot saikni ar autentiskāko sevi. Šodien Skorpioniem vajadzētu justies tā, it kā viņu vajadzības un vēlmes piepildīsies. Ja pēdējā laikā ir bijušas šaubas, šodien tām vajadzētu rimties.

Mežāzis

Šodien Mežāži jūtas apņēmības pilni un saistīti ar savu emocionalitāti. Šis ir laiks, kad iespējams atbrīvoties no nomācošām domām un ļauties sirdij. Iespējams, pēdējā laikā ir bijusi iekšēja cīņa starp prātu un jūtām. Šobrīd Mēness ir Mežāža zīmē un blakus jūtama arī Marsa enerģija, kas liek izvērtēt savas jūtas un piešķirt visam jēgu.

Ūdensvīrs

Šobrīd, kad Ūdensvīri gatavojas sākt jaunu savas dzīves nodaļu, šķiet, ka emocionālā ziņā dienas ir kā amerikāņu kalniņi, kad vienu brīdi valda sajūsma un vēlme doties uz priekšu, bet tad pārņem sajūta, ka esat iestrēdzis. Šodien Ūdensvīriem tiek atgādināts, ka katra diena jāpieņem tāda, kāda tā ir. Tas nozīmē, ka Ūdensvīri atradīs lielāku mieru, apzinoties, ka daudzas nepatīkamas lietas ir īslaicīgas, un sapratīs, ka var gūt kontroli pār notikumiem, mainot savu attieksmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas