Rīdzinieks, ieraugot, kas nodarīts viņa auto, noģībst notikuma vietā

tautaruna.lv 9.novembris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Liesmas aprijušas kāda galvaspilsētas iedzīvotāja vieglo auto. Mašīnas īpašniekam notikušais bijis tik liels šoks, ka viņš notikuma vietā paģībis, vēsta “Degpunktā”.

Naktī no sestdienas, 6. novembra, uz svētdienu, 7. novembri, viena no Pārdaugavā patrulējošajām policijas ekipāžām nonākusi īstā “Degpunktā”. Vīri Dammes ielā pamanījuši dūmu stabu, kas pacēlies virs kāda ielas malā novietota braucamrīka.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta, ka likumsargi devās pie auto un ievēroja, ka tam ir izsists aizmugurējā loga stikls un mašīnas iekšienē iemests, iespējams, degšķidrums.

Tā rezultātā automašīnu bija pārņēmušas liesmas, kas bija tik lielas, ka policisti paši saviem spēkiem tās nespēja nodzēst.

Desmit minūšu laikā notikuma vietā ieradušies glābēji, kam dažas minūtes vēlāk liesmas izdevies apslāpēt. Diemžēl no auto pāri palicis vien vraks.

Notikuma vietā drīz vien esot ieradies arī pats auto īpašnieks, kurš šokā par notikušo paģība turpat notikuma vietā, un tika izsaukti Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas