Jūrmalā bez pēdām pazūd ilggadēja bērnudārza audzinātāja; ģimene lūdz palīdzību

tautaruna.lv 9.novembris 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ir pagājušas vairākas dienas, kopš bezvēsts pazudusi pensionāre no Jūrmalas – Lidija Kozlovska, kuras radinieki izvērsuši nopietnu meklēšanu, ik dienu līdz šim nesekmīgi pārmeklējot kilometriem garus posmus visā Jūrmalas apkaimē, tāpēc ģimene lūdz pilsētas iedzīvotāju palīdzību, vēsta “Degpunktā”.
Lidijas Kozlovskas ģimenei nav ne jausmas, kur viņa atrodas. Septiņdesmit gadus vecā sieviete izgāja no savas mājvietas Jūrmalā, Jomas ielā 27, iespējams, naktī uz 3. novembri. Kopš tā laika pensionāre nav manīta arī pilsētas video novērošanas ierakstos.

Sievietes radiniece Jekaterina stāsta, ka pazudusī bija ģērbusies melnā jakā, ar kapuci, iespējams, viņai galvā bija melna cepure, varbūt balts lakats. Sievietes tuvinieki pieļauj, ka viņa devusies pastaigā. Otra versija viņas pazušanai - Lidija atrodas slimnīcā. Trešā versija, iespējams, viņa gājusi bojā Lielupē.

Pazudušās radinieki izvērsuši nopietnu meklēšanu, ik dienu līdz šim nesekmīgi pārmeklējot kilometriem garus posmus visā Jūrmalas apkaimē, tāpēc ģimene lūdz pilsētas iedzīvotāju palīdzību.

Lidija trīsdesmit gadus strādāja par bērnudārza audzinātāju. Kad sieviete sasniedza pensijas vecumu, viņa turpināja aprūpēt gan savus mazbērnus, gan apkaimes iedzīvotāju atvases. Pilsētā viņa ir atpazīstama, taču meklēt gribētāji pulcēties gluži nedrīkst.

Pensionāres ģimene ir apzvanījusi visas tuvējās slimnīcas, morgus un patversmes, taču velti. Jekaterina lūdz apkaimes iedzīvotāju palīdzību, varbūt kāda no jums savā īpašumā ir uzstādīta novērošanas kamera.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas