Kurām horoskopa zīmēm Vanga paredzējusi visilgāko mūžu?

tautaruna.lv 10.oktobris 2021, 10:12
 
Reuters/Scanpix/LETA
Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga uzskatīja, ka dažu zodiaka zīmju pārstāvji var nodzīvot ilgāku mūžu nekā citi. Tas atkarīgs no noteiktiem faktoriem, kā arī no rakstura īpašībām, ar ko apdāvinājušas zvaigznes, raksta "rsute.ru".
Jaunava. Cilvēki, kas dzimuši zem šādas zodiaka zīmes, ir spēcīgas personības.

Viņu darbi var progresēt lēnām, bet viss tiks izdarīts nevainojami. Ja rodas kādas problēmas, tad šīs zīmes pārstāvji cenšas tām nepievērst uzmanību, lai taupītu spēkus jauniem sasniegumiem. Jaunavas ir ļoti rūpīgas pret savu veselības stāvokli un pie mazākām nebūšanām cenšas nekavējoties konsultēties ar ārstu. Pateicoties šiem faktoriem, Jaunavām izdodas dzīvot ilgu, piepildītu un laimīgu dzīvi.

Vērsis. Cilvēki, kas dzimuši zem šādas zodiaka zīmes, cenšas nodrošināt sev labu atpūtu. Zīmes pārstāvji skaidri saprot, ka ir ļoti svarīgi saglabāt savu veselību. Vērši visu mūžu ir strādīgi. Viņi ir arī apveltīti ar lielu inteliģenci. Viņi cenšas vienmērīgi sadalīt savu enerģiju. Vērši izrāda rūpes un mīlestību tuviem un mīļiem cilvēkiem. Tas viss palīdz Vēršiem dzīvot ilgu un laimīgu dzīvi.

Zivis. Zīmes pārstāvji ir aizdomīgi un piesardzīgi. Savas modrības dēļ viņi var pievērst lielu uzmanību pat vismaznozīmīgākajam simptomam, par ko siganlizē iņu ķermenis. Ja ir kādas kaites, tad Zivis nekavējoties dosies pie ārsta, lai saņemtu kvalificētu palīdzību. Ja veselības dēļ būs nepieciešams pārcelties uz citu pilsētu, tad viņi bez vilcināšanās to darīs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas