Covid-19: vīrs un sieva nomirst ar vienas minūtes starpību

tautaruna.lv 10.oktobris 2021, 14:42
 
AP/Scanpix/LETA
Mičiganā, ASV vīrs un sieva nomira no Covid-19 vienā un tajā pašā slimnīcas palātā vienā un tajā pašā dienā ar vienas minūtes intervālu, ziņo Fox 17.

Mirušo Kela un Lindas Danhemu meita Sāra sacīja, ka viņas vecāki vienmēr rūpējās par savu veselību, un, tiklīdz radās iespēja, viņi vakcinējās pret Covid-19, lai samazinātu inficēšanās risku.

Septembra sākumā pāris kopā ar bērniem un mazbērniem grasījās doties ģimenes ceļojumā, bet dienu iepriekš Linda meitai pateica, ka abi ar tēvu ir ar kaut ko slimi un paliks mājās. Dažas dienas vēlāk Kels un Linda tika hospitalizēti ar apstiprinātu Covid-19. Pacientu stāvoklis pasliktinājās, viņi bija pieslēgti plaušu ventilācijas iekārtai.

Vienā dienā ārsti piezvanīja Sārai un pateica, ka viņas vecākiem kļūst arvien sliktāk un viņi, visticamāk, būs jāatvieno no plaušu ventilācijas iekārtas.

Tad Kels palūdza slimnīcas darbiniekiem viņu pārvietot uz sievas palātu. Plkst. 11:07 pēc vietējā laika viņš nomira, pēc minūtes - plkst.11:08- nomira Linda.

“Mamma vienmēr teica tētim, ka, ja viņš nomirs pirms viņas, tad viņa tajā brīdī būs viņam blakus. Un tā tas notika, "sacīja Sāra. Viņa piebilda, ka viņu mierina doma, ka vecāki aizgājuši kopā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:39

Jaunākās diskusijas