Situācija kļuvusi dramatiska! Magones ģimenes dzīvē spiesta iejaukties policija

tautaruna.lv 10.oktobris 2021, 17:44
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Šovu zvaigzne Magone Šutoviene kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj, ka policija aizliegusi viņas vīram Žanim tuvoties sievai un mājai.
"Ziniet, būt tādai "dzelzs vecenei" ne vienmēr ir pareizākais. Šādos brīžos sievietes tēlo, ka es jau visu varu, esmu stipra. Arī man reizēm ir, ka es nevaru panest. Man ir par smagu," ar asarām acīs par notikušo runā Magone.

Starp Magoni un Žani vakarā izvērties "dramatisks strīds", kura laikā vīrs sievai atļāvies pateikt ļoti nepatīkamus un aizvainojošus vārdus.

Magone norāda, ka Žanis ir cilvēks, kurš ļoti kontrolē un slēpj savu agresiju, taču kādā brīdī vadzis varot lūzt. Lai gan Žanis pret sievu roku nav pacēlis, Magone no vīra saņēmusi draudus par fizisku ietekmēšanu. Sieviete vīra draudus ierakstījusi telefonā.

Sieviete strīda laikā atpazinusi emocionālo vardarbību no vīra puses un nolēmusi vērsties policijā pēc palīdzības. Likumsargi lēmuši Žanim liegt tuvoties Magonei un “Avotiņu” mājām.

"Es atpazinu mammas un savu karmu šinī visā. Apmēram pirms 38 gadiem mana māte bija šādā pozīcijā. Kad man bija divi gadi, viņa uz mājām atveda patēvu, kas arī mūs varoja visus tos "skaistos" divdesmit jaunības gadus," atklāta ir Magone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas