VIDEO: Kardašjanu māsas baisais video ar asinīm satricina soctīklus

tautaruna.lv 10.oktobris 2021, 19:48
 
Ekrānuzņēmums no video/ kyliejenner/ kyliecosmetics
Kardašjanu jaunākā māsa Kailija Dženere sociālajos tīklos izplatījusi sava kosmētikas uzņēmuma jaunā produkta video, kas pamatīgi pārsteidzis fanus.

24 gadus vecā uzņēmēja dalījusies ar video, ar kura palīdzību reklamē sava kosmētikas uzņēmuma jauno sadarbību un produktus.

Jaunā sieviete, kura šobrīd ir otrā bērna gaidībās, video redzama kaila, bet viņas ķermeni klāj asinis.

Video noskatīts vairāk nekā 11,3 miljons reižu un to komentējusi arī Hloja Kardašjana, kura māsu nodēvējusi par "spocīgo karalieni". Skaistuma influenceris Džeims Čārlzs arī sajūsminājies par video, komentārā rakstot: "Ak, dievs, esmu apsēsts ar šo."

Kamēr daļa fanu ir sajūsmā par video, citi komentāros norāda, ka tas ir neatbilstošs un nepatīkams. "Tas ir slimi un tas nav kompliments," norāda viena no komentētājām.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie � (@kyliejenner)

Jaunā kosmētikas kolekcija ieturēta "Šausmas Gobu ielā" stilā par godu Halovīnam. K. Dženere dalījusies arī ar foto, kuros redzams filmas galvenais ļaundaris Fredijs Krīgers.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie � (@kyliejenner)

Ekrānuzņēmums no Instagram/ kyliejenner

Kailija Dženere ir amerikāņu televīzijas personība, slavenā Kardašjanu klana pārstāve, modele, uzņēmēja un interneta zvaigzne. Kopš 2007. gada piedalījusies realitātes šovā "Keeping Up with the Kardashians". 2015. gadā viņa izveidoja pati savu kosmētikas līniju "Kylie Cosmetics" un tās aplikācija sasniedza pirmo vietu iTunes App Store.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas