Katy Tindemark atklāj savas slēptākās vēlēšanās

tautaruna.lv 26.marts, 18:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Katy Tindemark kopā ar draudzeni pastaigas laikā nolemj uzkāpt skatu tornī. Kā jau meiteņu kompānijā mēdz notikt, Katy nolemj veikt rituālu veiksmes piesaistīšanai - uzrakstīt uz lapām visas savas lielākās vēlmes, tās sadedzināt un aizpūst pasaulē, lai tas viss manifestētos.

Katy neslēpj, ka labprāt pārvāktos uz dzīvi Spānijā, taču viņas sarakstā ir vēl kādas pamatīgas vēlēšanās. Izrādās, ka viena no lielākajām Katy vēlmēm ir ne tikai apprecēties, bet arī dzemdēt vēl vienu bērniņu, tikai šoreiz savam draugam - miljonāram.

Gribu kļūt par sievu tieši manam vīrietim. Man ļoti negribētos viņu pazaudēt. Es arī gribētu no viņa bērnu. Tā ir normāla vēlme jebkurai sievietei, kurai ir labs vīrietis. Tā nav uzbāzīga ideja, bet ja Dieviņš dotu vēl vienu bērniņu, es būtu ļoti laimīga. Varbūt tad man nebūtu tik daudz stulbuma galvā, kā tagad!” neslēpj Katy.

Pēc vēlmju nolasīšanas Katy ierosina, ka viņām, kā jau īstām raganiņām, ir jāsadedzina šīs lapas, lai viss uzrakstītais piepildītos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas