VIDEO. Pēc raidījuma nejauši atskaņo žurnālista patiesās domas par kādu Latvijas politiķi

tautaruna.lv 26.marts, 21:18
 
Depositphotos
Šovakar TV24 bija skatāms kārtējais raidījums "Aktuālais par karadarbību Ukrainā.

Raidījumu vada TV24 ētera personība Jānis Labucs. Raidījums rit savu gaitu, taču tā noslēgums izvēršas skatītājiem negaidīts. Raidījums beidzas, taču mikrofoni nav izslēgti un TV ekrānos dzirdams žurnālista teikums: "Mjā, Sprūds ir diezgan sapisies galvā pēc ievēlēšanas amatā."

"Kas tas tikko bija? Labuča balss pēc raidījuma reklāmas pauzē? Es pareizi sadzirdēju, ka viņš saka to, ka Sprūds ir diezgan sapisies pēc iecelšanas amatā? Šim ne tikai var piekrist, bet pat piebalsot un apgalvot, ka viņš bija sapisies arī pirms tam!" tā vietnē "X" raksta Rolands.

Arī citi skatītāji šo ir pamanījuši.

Nedaudz vēlāk TV24 publicē šādu ierakstu:

""Esmu vienmēr augstu vērtējis Latvijas aizsardzības resora darbu. Kopš kara sākuma esmu cīnījies par Latvijas interesēm un darījis visu iespējamo, lai Latvija kļūtu stiprāka un drošāka. Atvainojos par šovakar pieļauto neprofesionalitāti,” TV24 ētera personība Jānis Labucs.

Komentāros cilvēki žurnālistu mierina, ka viņš to ir pateicis ārpus raidījuma ētera un tās ir viņa tiesības - paust savas domas. Turklāt vairums piebilst, ka attiecībā uz Sprūdu...neesot jau melots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas