Latvijas TV šova zvaigzne Loreta stāsta, kā "nomedījusi" savu vīru

tautaruna.lv 25.aprīlis, 19:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Raidījuma “Ģimene burkā” dalībnieku Livču ģimenes mamma Loreta pilda uzdevumu un ir devusies izmēģināt jaunu hobiju - šaušanu ar loku. Klausoties instruktāžu un atbildot uz jautājumu - vai viņai ir kāda medību pieredze, Loreta iesmej un atklāj, ka vienīgais medījums viņas dzīvē ir vīrs Anatolijs.

“Man bija 16 gadi, kad Anatolijs ienāca kora zālē. Es viņu ieraudzīju un nodomāju, ka man ar viņu noteikti vajag parunāt! Es viņam gāju klāt un izdomāju iemeslus sarunas uzsākšanai. Un tad jau viņš bija uz āķa un uzaicināja mani uz “Vīna studiju!” stāsta Loreta. Kad abi sāka tikties, Anatolijs bija 21 gadu vecs.

Jau iepriekš izskanējusi informācija, ka tajā laikā Anatolijam bijusi draudzene. Turklāt viņš sapratis, ka Loreta ir pārāk jauna, lai veidotu nopietnas attiecības. “Septiņus gadus netikāmies, lai gan visu to laiku viņš atbrauca apsveikt mani dzimšanas dienā un vārda dienā. Tajos septiņos gados man bija draugs, Anatolijam bija attiecības. Kad atkal satikāmies, man bija 23 gadi, Anatolijam - 28. Sapratu, ka gribu pielikt punktu savām attiecībām ar draugu, lai varētu sākt jaunu dzīvi kopā ar Anatoliju.”

Abi kādu laiku slepeni tikušies, Anatolijam ieviešot pat otru telefonu, kuru izmantojis saziņai ar Loretu, slēpjot to no savas tā laika draudzenes automašīnas bagāžas nodalījumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:46

Jaunākās diskusijas