Aculiecinieks neizpratnē: Policija nesoda, iespējams, iereibušu motociklistu

Portāls nra.lv 1.jūnijs 2017, 10:02
 
facebook.com/ Edgars Smilga
Kāds aculiecinieks 28.maijā sociālajā tīklā facebook pastāstījis par situāciju, kādu piedzīvojis sestdien, 27.maijā. Pie Dzintaru koncertzāles policija aizturējusi kādu iereibušu motocikla vadītāju, kurš pēc pārrunām ar likumsargiem bez soda esot palaists vaļā.

Notikušā aculiecinieks informē, ka 27.maijā pie Dzintaru koncertzāles kāds vīrietis manāmā alkohola reibumā braucis ar motociklu. Izsaukta pašvaldības policija. Brīdī kad likumsargi ieradušies notikuma vietā, iespējamais vainienieks centies pamest notikuma vietu. Policisti centušies viņu apturēt.

Vēlāk atbraukusi aī ceļu policijas ekipāža un kāds motocikla vadītāja paziņa. Visi esot aprunājušies un pēc sarunas iereibušais motociklists palaists vaļā.

"Piegāju pie ceļu policijas ekipāžas un prasīju: jūs tiešām palaidīsiet nesodītu? Uz ko tika atbildēts : Neviens nav redzejis, ka viņš esot braucis reibumā," raksta aculiecinieks.

Portāls "kasjauns.lv" vēsta, ka Valsts policijā apstiprināts, ka aizdomīgais motociklists no Jūrmalas tiešām palaists vaļā. Iemesls esot kāda cita aculiecinieka nevēlēšanās liecināt.

"Skaidrojot precīzākus notikušā apstākļus, uzzinājām, ka kāds notikušā aculiecinieks nevēlējās sniegt liecību, proti, rakstīt iesniegumu, ka redzējis šo personu, vadām transportlīdzekli,” portālu "kasjauns.lv" informēja

Bez šī pierādījuma diemžēl neesot juridiska pamata motocikla vadītājam par braukšanu reibumā noformēt protokolu.

AVOTS: kasjauns.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:15

Jaunākās diskusijas