Laulāts pāris Rīgā publiski vicina dūres; iejaucas policija

Portāls nra.lv 1.jūnijs 2017, 16:48
 
Ekrānšāviņš no video
30.maijā neilgi pēc pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policisti devās uz izsaukumu Latgales priekšpilsētā, kur kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotāji ievērojuši savā pagalmā kaimiņos dzīvojoša laulāta pāra ālēšanos. Strīds ātri vien pāraudzis dūru vicināšanā.

Ierodoties notikuma vietā, kaimiņi skaidroja, ka īsi pirms likumsargu ierašanās vardarbīgais vīrietis aizskrējis aiz blakus esošā nama. Savukārt sieviete palikusi sēžam uz zemes. Policisti devās pa pēdām vaininiekam, viņu ātri vien pārtvēra un aizveda pie operatīvā transportlīdzekļa. Vīrietis kategoriski noliedza, ka būtu sievai sitis, vien piebilda, ka tas bijis tikai ikdienišķs strīds.

Savukārt, runājot ar sievieti, viņa apgalvoja, ka pati vien esot vainīga. Regulārās dzeršanas dēļ bieži izceļoties ķildas. Cietušajai piedāvāts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, taču viņa kategoriski atteicās no mediķu palīdzības. Tāpat sievietei piedāvāta agresīvā vīra nošķiršana, taču arī no šādas iespējas viņa atteicās, paskaidrojot, ka pati esot vainīga.

Abas personas bija manāmi iereibušas un arī policistu klātbūtnē viens otru lamāja.

Personu datu pārbaudes laikā, noskaidrots, ka agresīvais vīrs ir izsludināts meklēšanā saistībā ar nonāvēšanu aiz neuzmanības. Savukārt pārmeklēšanas laikā vīrieša mantās atrastas apģērbs pie kura bija palicis tā saucamais pīkstulis, kas paredzēts, lai no veikala nevarētu slepus iznest preci.

Aizturētais kopā ar izņemtajām mantām nogādāts Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:53

Jaunākās diskusijas