Laika ziņu vīrs Toms Bricis atvainojies Dainim Īvānam

Portāls nra.lv 1.jūnijs 2017, 15:00
 
F64
Pazīstamais meteorologs Toms Bricis atvainojies tautfrontietim Dainim Īvānam un citiem Atmodas laika biedriem par viņa 25. marta ierakstu mikroblogošanas vietnē Twitter.

"Atvainojos par 25. marta ierakstu savā tvitera kontā, kas ir radījis nepatīkamas sajūtas un pārdzīvojumus Dainim Īvānam un citiem Atmodas laika, jo īpaši barikāžu, dalībniekiem. Mans mērķis nebija aizvainot ne Daini Īvānu, ne arī kādu citu, tāpat es nevēlējos noniecināt barikāžu nozīmi Latvijas neatkarības atjaunošanā vai tās zaimot.

Mani satrauca, cik neauglīga un destruktīva bija diskusija par dzīvnieku izmantošanu cirkā, un paudu to ar šādu absurdu izteikumu. Man bija izdevība tikties ar Daini Īvānu klātienē un un atvainoties viņam personīgi, taču atvainošanos esmu parādā arī daudziem citiem, kurus mans ieraksts aizvainoja," vēsta T. Briča ieraksts Twitter.

Kā iepriekš ziņots, T. Bricis iesaistījās diskusijās par cirka ar dzīvniekiem likvidāciju. Pret klasiskā cirka aizliegšanu iestājās D. Īvāns. Meteorologa ieraksts sociālajā tīklā vēstīja: "Dainis Īvāns ir no izmirstošās tautfrontiešu sugas. Rīgas cirks varētu viņu ņemt pie sevis. Viņš varētu žonglēt ar degošām barikāžu pagalēm."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas