Manāmi iereibusi dāma taisnojas, ka neesot dedzinājusi atkritumus

Portāls nra.lv 8.decembris 2017, 21:08
 
Kaspars Krafts/ F64 Photo Agency
7. decembrī īsi pirms pulksten 2.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Pārdaugavā, ievēroja kādu liesmojošu atkritumu konteineru. Likumsargi izsauca Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekus, kuri nekavējoties ieradās notikuma vietā un ugunsgrēku lokalizēja.
Policisti turpināja patrulēšanu, taču dažus kvartālus tālāk ievēroja vēl vienu liesmojošu atkritumu konteineru. Dūmoja arī blakus esošā gaisa kondicioniera iekārta, kas bija piestiprināta pie ēkas. Pie ugunsgrēka piesteidzās kāds iedzīvotājs un ar ūdens spaiņiem liesmas apdzēsa.

Tomēr dažas minūtes vēlāk likumsargiem nācās apdzēst arī trešo aizdedzināto atkrituma konteineru.Teritorijas apsekošanas laikā vienā no blakus ielām pamanīta sieviete, kura iepriekš bija ievērota pie viena no aizdedzinātajiem atkrituma konteineriem. Personai bija ar kvēpiem notraipītas plaukstas. Pārrunu laikā manāmi iereibusī sieviete kategoriski noliedza, ka būtu atkritumu konteinerus aizdedzinājusi, taču rokās cieši turēja šķiltavas. Sieviete aizturēta un nogādāta Valsts policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas