ATMASKOTA: Ubadze, kura Rīgas centrā prasa naudu operācijai, patiesībā to nodzer

Portāls nra.lv 5.augusts 2017, 19:40
 
Ekrānšāviņš
Raidījums "Bez Tabu" atmaskojis ubadzi - jaunu sievieti, kura pie dzelzceļa stacijas Rīgā lūdz naudu vēža operācijai. Izrādās situācija ir pavisam citādāka - nauda tiek iztērēta alus pudelei.

Sieviete ar kartona plakātu ievērota pie Centrālās dzelzceļa stacijas Rīgā, kur lūdz naudu operācijai. Ar raidījumu sazinājās aculieciniece, kura apgalvo, ka tā ir krāpnieciska darbība no jaunās sievietes puses. Ubadzi novērojot vīrietis. Kad kāds iemet viņai naudu, tā tiek savākta un vīrietis dodas uz tuvāko veikalu. Kad viņš atgriežas ar alkoholu, abi dodas to iedzert un pēc tam atkal sieviete turpina ubagot.

Taujāta, kādēļ par ziedojumiem tiek pirktas pudeles, sieviete atbild - tās esot lieliskas zāles un ļaujot nenosmakt. Arī žurnālistam viņa apgalvo, ka vāc operāciju plaušu vēzim, kurš ir 2. stadijā un plosot viņas organismu. Pašlaik saziedoti 400 eiro, taču nepieciešami 1800. Ubadze naudu lūdz jau mēnesi, dienā savācot apmēram 30 eiro.

Raidījums atklājis, ka viņa arī mānās par savu vārdu, savukārt Gaiļezerā norāda, ka plaušu vēža operāciju šeit neveic un Latvijā plaušu vēža operāciju veic bez maksas. Savukārt pašvaldības policijas redzeslokā sieviete nonākusi jau iepriekš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas