Atklāts, ko Elviss Preslijs darījis savā nāves dienā

tautaruna.lv 27.janvāris, 12:40
 
depositphotos.com
Rokenrola karalis Elviss Preslijs mūžībā devās 1977. gada 16. augustā. Viņu mirušu atrada viņa līgava Džindžera. Medijs "Daily Star" atklāj, kāda bijusi Elvisa pēdējā dzīves diena. 

00:30 jeb nedaudz pāri pusnaktij, kad jau bija iestājies 16. augusts, rokenrola karalis kopā ar līgavu atgriezās mājās, Greislendā. Tieši tobrīd tik uzņemta pēdējā fotogrāfija ar Elvisu Presliju. To uzņēma fani, kas pulcējās netālu no viņa dzīvesvietas.

02:15 naktī Elviss zvanīja savam ārstam Džordžam Nikopulam, lai palūgtu izrakstīt viņam pretsāpju līdzekli. Viņam tika izrakstīta Dilaudid tablešu recepte. Šie ir opioīdie medikamenti, kurus lieto mērenu vai smagu sāpju ārstēšanai. Elviss uz aptieku nosūtīja savu pusbrāli. Viņam atgriežoties, mūziķis iedzēra pretsāpju tabletes.

Līdz četriem no rīta Elviss kopā ar savu brālēnu Billiju un viņa sievu pagalmā spēlēja raketbolu. Spēlei noslēdzoties, Elviss vēl savam brālēnam, viņa sievai un savai līgavai uz klavierēm nospēlēja un nodziedāja pāris balādes.

Piecos no rīta Billijs ar sievu devās prom. Tikmēr Elviss ar līgavu devās uz guļamistabu. Viņš iedzēra vairākus recepšu medikamentus un centās aizmigt. Tas viņam neizdevās. 07:00 no rīta viņš nolēma iedzert otru medikamentu devu.

Astoņos no rīta Elviss joprojām nebija iemidzis. Viņš zvanīja savam pusbrālim, lai tas atnes vēl medikamentus, taču viņš neatbildēja. Mūziķis nolēma sazināties ar savu tanti, lai viņa izsauc ārstu. Medmāsa ieradās pie Elvisa un iedeva zāles pret bezmiegu.

09:30 Elviss savai līgavai pateica, ka aizies uz vannas istabu. Tā kā mūziķis cīnījās ar hroniskiem aizcietējumiem, līgava pasmējās un teica, lai viņš neizmieg tualetē. "Es neizmigšu," sacīja Elviss. Kā izrādās, tad tie bija viņa pēdējie vārdi.

Tikai vēlā pēcpusdienā ap 14:00 pamodās Elvisa līgava un devās viņu meklēt. Viņu jau vairākas stundas neviens nebija redzējis. Ieejot vannas istabā Džindžera atrada Elvisu sabrukušu uz grīdas.

Nekavējoties tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, kas ieradās 14:33.

14:56 Elviss tika nogādāts slimnīcā. Vien pēc 34 minūtēm viņš tika pasludināts par mirušu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:39

Jaunākās diskusijas