Kas notiek? Purvciemā dzīvokļos izsit logus

tautaruna.lv 27.janvāris, 11:40
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Neko sliktu nenojauzdama, Maija pavadījusi laiku savā dzīvoklī, kad izdzirdēja troksni citā telpā. Sākotnēji bija aizdomas, ka kaķi kaut ko nogāzuši, taču pēc tam pavērās vēl nepatīkamāka aina – kāds ar sniega piku izsitis virtuvē logu, vēsta "Bez Tabu".

Viena no divām stikla rūtīm bijusi saplēsta. Kaimiņi izsaukuši likumsargus, tā kā Maija nav redzējusi, kurš logu izsitis, iesniegumu nav rakstījusi. Tās pašas dienas vakarā ap 23.00 Maija atkal izdzirdējusi troksni - jau atkal ar sniega pikām mests pa virtuves logu, kā otrā stikla rūts šoreiz triecienu izturējusi.

Kaimiņienes uzņemtajā video redzams, ka nepilngadīgi zēni ieskrien blakus mājas kāpņutelpā. “Es jau biju uz balkona, kad viņi meta pa logu. Izgāju paelpot gaisu ap 23.00. Dzirdēju, kā met pa logu, abi mazie palaidņi skrēja. Paķēru kameru un nofilmēju, kur viņi ieskrien,” raidījumam stāsta aculieciniece.

Huligāni notikuma vietā atgriezušies atkal nākamajā dienā, kad ar sniega pikām izsists citas istabas logs. Ar kaimiņu palīdzību stiklu vietā uzstādīts lamināts, kā arī par notikušo informēti likumsargi.

Maija par notikušo vērsusies policijā un aicina ikvienu, kuram varētu būt foto vai video liecība par notikušo, informēt likumsargus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:39

Jaunākās diskusijas