Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne kritiskā stāvoklī nogādāts slimnīcā

tautaruna.lv 27.janvāris, 14:20
 
pexels.com
Aktieris Devins Retrejs nogādāts slimnīcā. Avoti ziņo, ka viņa stāvoklis ir kritisks, vēstīts "The Sun".

Devins Retrejs lielāko popularitāti ieguva filmējoties filmā "Viens pats mājās". Aktieris bija redzams filmas pirmajā un otrajā daļā. Viņš atveidoja mazā Kevina vecāko brāli Bazu.

47 gadus vecais aktieris tika hospitalizēts, taču netiek atklātas sīkākas detaļas.

Aktiera advokāts paziņoja, ka viņš atrodas kritiskā stāvoklī.

Aktierim šobrīd būtu jāstājas tiesas priekšā, taču veselības problēmu dēļ tas nav iespējams. Viņa bijusī draudzene aktieri apsūdz vardarbībā. Sieviete 2021. gada decembrī ziņoja, ka ir piedzīvojusi fizisku uzbrukumu no Devina puses. Aktieris tika apsūdzēts arī žņaugšanā. Pēc sūdzības iesniegšanas, policija aktieri aizturēja. Vēlāk viņš pret 25 000 ASV dolāru lielu atlīdzību tika palaists brīvībā.

Sieviete stāsta, ka strīda karstumā, aktieris viņu ir sācis žņaugt un, lai viņa nevarētu paelpot, viņš uzlicis roku viņai uz mutes. Sieviete pretojoties iekoda viņam rokā, kā rezultātā aktieris viņai iesita pa seju. Bijusī aktiera mīļotā sieviete izsauca policiju. Tikmēr aktieris min, ka strīds ir bijis, taču viņš nav fiziski iespaidojis bijušo draudzeni.

Šobrīd, pateicoties aktiera veselības problēmām, tiesas sēde, kurai bija jānotiek 22. janvārī, ir pārcelta uz februāri.

Šī nav pirmā apsūdzība pret aktieri. 2017. gadā viņš tika apsūdzēts izvarošanā. 2022. gadā lieta tika izbeigta un prasības iesniedzēja atsauca apsūdzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas