Hermanis: Mūsu valsts pārvaldē šobrīd atrodas partija, kas netieši atbalsta terorismu, slepkavības un izvarošanas

tautaruna.lv 10.oktobris 2023, 14:15
 
Gints Ivuškāns/F64
Režisors Alvis Hermanis vietnē "Facebook" regulāri pauž savu nostāju un redzējumu par notikumiem Latvijā un pasaulē. Šā brīža aktualitāre - karš Izraēlā.
"Jau ceturto dienu nespēju domāt ne par ko citu, kā par baisajiem notikumiem Izraēlā. Internetā parādās arvien vairāk informācijas un video par palestīniešu zvērībām.
[..]
Un paralēli es domāju par Latviju. Un nekādi nespēju aptvert, ka Latvijas valdībā joprojām ir partija, kuras politiķi un viņu sekotāji netieši atbalsta šos slepkavas (Hamas ir likumīgi tautas ievēlēta organizācija, cita starpā), motivējot to visu ar "viss nav tik viennozīmīgi".
[...]
Privāti esmu nolēmis boikotēt jebkuru pasākumu, kurā piedalās "Progresīvo" politiķi. Un kā zināms, Latvijas "sabiedriskie mediji" viņiem simpatizē un nepārtaukti un uzstājīgi dod tiem ideoloģisko platformu.
Daudzi man pārmetīs paranoju, taču pilsonim nav daudz izvēles iespēju, kā pretoties šim neiedomājamam absurdam - mūsu valsts pārvaldē šobrīd atrodas partija, kas netieši atbalsta terorismu, slepkavības un izvarošanas.
Oficiālos paziņojumos viņi 3 dienas pēc notikumiem raksta pareizos teikumus, taču savos soctīklos turpina atbalstīt un attaisnot slepkavas.
Vienmēr esmu iestājies par viedokļu dažādību, taču šī tolerance beidzas tur, kur sākas cilvēku nogalināšana.
Mēs varbūt varam vēl pieciest "progresīvos" kamēr viņi cīnās pret nacionālas valsts ideju vai pret Dziesmu svētkiem. Taču mums nav morālu tiesību pieciest Latvijas politikā spēku, kas netieši atbalsta slepkavas un teroristus.
Es aicinu visu Latvijas sabiedrību turpmāk boikotēt jebkuru pasākumu, kurā iesaistīti "Progresīvo" partijas politiķi un viņu ideologi. Arī tad, ja tie ir ministri, vēl jo vairāk - Aizsardzības.
Un jā - tāpat arī ceru, ka "Progresīvo" aktīvisti nekad vairs nenāks uz Jauno Rīgas teātri. Es tiešām ceru viņus tur vairs nekad neredzēt.
Ja pārējiem politiķiem, prezidentiem un drošības dienestiem tas liekas ok, kas tagad notiek, tad šeit vienīgā cerība uz pilsoņiem un Latvijas sabiedrību," tā A. Hermanis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas