Vecāki šausminās par notikumiem skolās; "Kāpēc nav noteikts izsūtītājs un tas apcietināts?"

tautaruna.lv 10.oktobris 2023, 12:34
 
Romāns Kokšarovs/f64
Šodien liels skaits skolu visā Latvijā saņēma draudu vēstules, kurā tika apgalvots, ka skolu ēkās ievietots spridzeklis.

Valsts policija savā "X" kontā paziņoja: "Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka e-pasti apzināti izsūtīti no viena adresāta un, izvērtējot visus apstākļus, šie ir vērtējami kā zema riska līmeņa draudi un iedzīvotājiem nav pamata satraukumam."

Komentāros ievietots arī draudu vēstules autora sūtītas ziņas ekrānšāviņš, kurā teikts: "Jums ir beigas, latviešu radījumi! Pēc detonācijas jūsu galvas spīdēs debesīs kā zvaigznes. Man jūs neko neizdarīsiet, jo spridzekļus ievietoja mani ļaudis, bet es esmu Polijā, un tur jūs mani natradīsiet."

Komentētāji ir sašutuši: "Tas, ka risks būs zems - diezgan skaidrs bija jau pašā sākumā, bet, vai tas ir normāli, ka plkst. 12 ir "plānots sprādziens", bet, piemēram, no Hanzas vidusskolas bērni tiek evakuēti 12:05 Muļķi no citu kļūdām nemācās..."

"Kāpēc nav noteikts izsūtītājs un tas apcietināts?"

"Es nebūtu pārsteigts, ja šī ir "kaimiņu" sponsorēta provokācija, lai šūpotu laivu. Sodam par to jābūt pēc iespējas bargākam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas