"Kā augsti stāvoša, tautu pārstāvoša amatpersona drīkst viedokļu nesakritības rezultātā vienkārši nobloķēt?"; "X" cepiens par ministru Andri Sprūdu

tautaruna.lv 10.oktobris 2023, 15:15
 
Megija Anna Metsaot/f64
Nežēlīgu kritikas devu izpelnījies jaunais aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kurš mikroblogošanas vietnē "X" ir nobloķējis vairākus cilvēkus, liedzot viņiem sazināties ar ministru un brīvi viņam paust savu viedokli.

Ieraksts "X": "Atsaucās, kurus vēl nobloķējis jaunais progresīvais kremli mīlošais ministrs? Neko daudz nav paspējis līdz šim izdarīt, jo stundām sēdējis un bloķējis Latvijas pilsoņus!"

Aicinājuma atsaucas gan tie, kurus arī ir nobloķējis Andris Sprūds, kā arī tie, kuri uzskata, ka šāda amatpersonas rīcība ir nosodāma un nav pieļaujama.

"Varu palepoties, ka kremlins S. ir mani, kā mēdz sacīt, nobloķējis. Brīnos gan par to, kā Latvijai uzticamā A.Lejiņa dibinātā Ārpolitikas institūtā S. prata iešmugulēties..."

"Vēl nav, bet Siliņa gan ir. Pat Pabriks pēc kārtīgiem uzbraucieniem izturēja. Šis ir pilnīgs mīslis"

"Kā augsti stāvoša, tautu pārstāvoša amatpersona drīkst viedokļu nesakritības rezultātā vienkārši nobloķēt? Jau tā esam dirsā un ministri taisa sev apkārt progresīvo jampampiņu ehokambari...."

"ad re, kāpēc savu bla - bla-bla paziņojumu uzcepa tikai tagad, kamēr visus nobloķē, laiks paiet."

Vairāki komentētāji ielikuši ekrānšāviņus, kas parāda, ka konkrēto personu Andris Sprūds ir bloķējis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas