"Bija sasodīti traki." Dziedātājas Adeles uzstāšanās laikā daļa skatītāju tiek izraidīti no koncerta

tautaruna.lv 30.septembris 2023, 16:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Britu dziedatāja, dziesmu autore Adele ir daudzu cilvēku iemīļota māksliniece. Viņas liriskās dziesmas spēj aizķert nevienu vien dvēseles stīgu. Tieši tamdēļ nav nekas pārsteidzošs, ja cilvēki viņas koncertus klausās ar asarām acīs. Šo mākslinieci grūti iedomāties uztājoties iereibušas, ballīšu tīksmotāju publikas priekšā. Pavisam nesen kaut kas tāds notika un pārsteidza ne tikai mākslinieci, bet arī daudzus citus koncerta apmeklētājus, vēsta "The Sun". 

Pavisam nesen ar savu programmu "Weekends With Adele" dziedātāja uzstājās Lasvegasā.

Ierasti mierīgā koncerta atmosfēra izvērtās par varenu publikas ballīti.

Vairāku hitu autore Adele min, ka skatītāju rindās bija neskaitāmi daudz iereibušu skatītāju, kuri traucēja koncerta gaitu. Vairāki no ierebušajiem dziedātājas "faniem" tika pat izraidīti no koncerta vietas.

“Pagājušās nedēļas nogales šovi bija sasodīti traki.Tā bija Meksikas neatkarība. Ārā notika daudz svinību, un, kad valda ballīšu atmosfēra, tas visiem rada vēlmi ballēties. Tik daudziem cilvēkiem bija jāpamet koncets, jo viņi uzvedās mežonīgi," notikušo komentē Adele.

Viņa atklāj, ka viena sieviete, kas sēdējusi pirmajā rindā, nemitīgi atkailinājusies. Sieviete bija pamatīgi iereibusi un ik brīdi, kad vēlējās padzerties savu kokteili, viņai "izkrita" krūtis laukā no bikini. Viņa uz koncertu bija ieradusies peldkostīmā, piesedzoties vien ar lakatu. "Es īsti nevarēju skatīties uz pirmo rindu," sacīja Adele.

Taču Adele notikušaja saskatīja arī smieklīgo pusi sakot, ja viņa nebūtu uzstājusies, viņa būtu pievienojusies jautrajai publikai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:30

Jaunākās diskusijas