Mistiskā pazušana: teju 20 gadus pēc aktiera pazušanas joprojām valda neziņa, kas ar viņu noticis

tautaruna.lv 30.septembris 2023, 9:24
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Filmas par omulīgo suni "Bēthovenu" ir daudzu cilvēku iemīļotas. Šīs filmas uz lielajiem ekrāniem parādījās 90. gadu beigās un 2000. gadu sākumā. Filmas trešajā un ceturtajā daļā uzmirdzēja jauns aktieris - Džo Pihlers. Tajā laikā 13 gadus vecais zēns iemantoja lielu popularitāti un pēcāk ieguva lomas arī citās filmās. Tomēr sasniedzot 18 gadu vecumu viņš pazuda bez vēsts. Teju 20 gadus pēc notikušā aktiera pazušanas mistērija joprojām nav atklāta, vēsta "Daily Star".

Džo Pihlers slavu ieguva pateicoties Brenana Ņūtona lomai divās "Bēthovena" filmās. Viņš kino debitēja 2000. gadā ar pirmo lomu "Bēthovens 3" un vien gadu vēlāk uz lielā ekrāna parādījās arī filmas ceturtajā daļā. Pēcāk aktierim tik piedāvātas lomas arī filmās "Varsity Blues" un "The Nightmare Room".

Aktieris savu karjeru šovbiznesā sāka jau sešu gadu vecumā, kad piedalījās dažādās televīzijas reklāmās. Viņam prognozēja daudzsološu nākotni, taču viss mainījās 2006. gada janvārī, kad aktieris bija vien 18 gadus vecs.

Aktieris pēkšņi pazuda bezvēsts. Pēdējo reiz aktieris par sevi lika manīt 2006. gada 5. janvārī, kad kādam savam draugam zvanīja agrā rīta stundā. Viņa draugs apgalvoja, ka sarunas laikā ar Džo varēja just, ka viņš ir stiprā alkohola reibumā. Aktieris sarunas beigās solīja, ka pēc stundas atzvanīs draugam, taču tas nenotika. Tā bija pēdējā reize, kad kāds par viņu bija dzirdējis.

Mistērija par aktiera pazušanu joprojām ir neatklāta. Nav zināms vai viņš ir dzīvs, vai miris. Interesanti, ka vien četras dienas pēc tam, kad aktieris tika izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudis, viņa automašīna tika atrasta. Tajā viņš bija atstājis zīmīti. Uz lapiņas bija rakstīts dzejolis un atvadu vārdi. Viņš rakstīja, ka vēlētos būt labāks draugs savam jaunākajam brālim un norādīja, ka vēlas, lai visas viņa mantas tiktu nodotas viņa brāļiem un māsām. Viņa brālis Metjū reiz pauda: "Viņš atstāja šo zīmīti, sakot, ka vēlas sākt [dzīvi] no jauna," savukārt viņa māsa Šona laikrakstam "Kitsap Sun" sacīja: "Viņš, iespējams, jūtas pārāk neērti, lai atgrieztos mājās."

Policisti uzskata, ka Džo varētu būt veicis pašnāvību. Viņa automašīna tika atrasta iepretim jūras šaurumam, kas atrodas Bremertonā, Vašingtonas štatā.

Lai arī aktieris ir pazudis bezvēsts jau 17 gadus, viņa mirstīgās atliekas nav atrastas. Tas liek ģimenei ticēt, ka varbūt Džo nemaz nav miris, bet devies prom vien sev zināmā virzienā. Ģimene tic, ka reiz Džo pārradīsies mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

30.septembris 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas