Ar stāvdrāzi uztriecas sunītim - nepieciešama vetārsta palīdzība; "Gājējiem jau sen nav vietas uz ietvēm - tās pārņēmuši riteņoti ērmi".

tautaruna.lv 30.septembris 2023, 17:46
 
Kaspars Krafts/f64
Kārtējais negadījums ar stāvdrāzi - šoreiz cietis sunītis. Dzīvnieks nogādāts vetārsta rokās - tagad viņam jau kļūst labāk, tomēr sakosta mēle, sasista actiņa, izmaiņas sirsniņā liek sevi manīt.

Par negadījumu rakstīts "Facebook": "Esmu dusmīga. Esmu ļoti dusmīga par to, ka Rīgas dome nerisina jautājumu par stāvdrāžu pārvietošanās ierobežojumiem uz ietvēm.

Ar Zuzi gājām vakara pastaigā uz parku. Zuze bija pie pavadiņas, stāvēja ~ 1 m attālumā no manis. Pa ietvi lielā ātrumā pārvietojās jaunietis pa ietvi ar stāvdrāzi (elektroskrejritenis) un uzbrauca Zuzei virsū. Kad apstādināju jaunieti, viņš saka, ka suns pats esot vainīgs, jo viņš, taku braucis ar atļauto ātrumu 25 - 30 km/stundā
Cik nelaimes gadījumiem ir jānotiek, lai jūs, beidzot, sāktu risināt jautājumu par pārvietošanās ierobežojumiem ar stāvdrāžie. Es kā gājēja nejūtos droši dēļ riteņbraucējiem un braucējiem ar stāvdrāžiem."
Komentētāji jūt līdzi Zuzītei un nosoda situāciju ar stāvdrāžiem Rīgas ielās: "Bērni uz ietves, kas paredzēta gājējiem, jātur katrs pie savas rokas, jo iet pa ietvi ir reāli bīstami! Pa kurieni tad lai iet gājēji, ja ietves pārņēmuši braucēji?! Tas vnk nav normāli!"
"Cik drausmīgi! Te sunītis, te bērniņš, omīte vai opītis, vai mēs paši, kas pasperam soli sānis"
"Gājējiem jau sen nav vietas uz ietvēm - tās pārņēmuši riteņoti ērmi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:57

Jaunākās diskusijas