VIDEO: Madonna pārsteidz ar savu uzvedību dēla 18. dzimšanas dienas ballītē

tautaruna.lv 30.septembris 2023, 19:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
24. septembris bija īpašs popzvaigznes Madonnas ģimenē. Viņas dēlam Deividam Bandam palika 18 gadi. Divas dienas vēlāk, 26. septembrī, par godu nozīmīgajai jubilejai tika rīkotas svinības. Tajās, protams, piedalījās arī jaunieša efektīvā mamma.

Madonna pēdējo gadu laikā arvien biežāk nonāk mediju uzmanības lokā pateicoties savai uzvedībai. Slavenā popzvaigne mēdz bieži pārsteigt savus fanus gan ar savām izdarībām, gan izskatu.

Arī dēla dzimšanas dienas ballīte neiztika bez pārsteigumiem. Dziedātāja vareni nosvinēja dēla jubileju, vēsta "Daily Star".

Dziedātāja visu nakti ballēja kopā ar citiem dzimšanas dienas viesiem, atraktīvi un pat reizēm provokatīvi dejoja kopā ar viņa draugiem, un pat paspēja atradīt savas spējas tverkošanā jeb dibena kustināšanā.

Popzvaigzne dēla dzimšanas dienas svinībām bija izraudzījusies žilbinošu tērpu. Viņa bija tērpusies melnos šorts, tīkliņu zeķubiksēs un garos zābakos. To visu viņa apvienoja ar melnu žaketi, kurai akcentu piešķīra dažādas krāsainas saspraudes.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Deivids nav Madonnas bioloģiskais dēls. Viņa viņu 2006. gadā kopā ar vīru Gaju Ričiju adoptēja. Deivids ir dzimis Āfrikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas