VIDEO. Šis ir jāredz: Magone, braucot uz lidostu, noskuj bārdu

tautaruna.lv 30.septembris 2023, 13:40
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Magonei šodien īpaša un ilgi gaidīta diena - uz Rīgu ciemos ieradies viņas ārzemju pielūdzējs ar kuru iepazinusies internetā. Pa ceļam braucot uz lidostu, viņa vēl veic pēdējās skaistumkopšanas procedūras, lai savu potenciālo jauno draugu neaizbiedētu jau pašā sākumā.

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna šajā rudenī ir aktīvi nolēmusi meklēt mīlestību. Iepriekš jau tika ziņots, ka potenciālais mīļotais varētu būt vēstuļdraugs Andris, taču pēc pāris randiņiem, viņa saprata, ka Andris neesot viņas līmenī. Lieki laiku netērējot, viņa turpināja meklēt mīlestību, un atrada jaunu draugu - izglītotu ārzemnieku.

Iepazināmies caur Facebook messenger, un aizrunājamies tiktāl, ka aicināju braukt ciemos, veidot nopietnākas attiecības, varbūt pat laulības dzīvi, kas to lai zina.

Magone vēlas sagaidīt no jaunā mīļotā atšķirīgāku attieksmi pret attiecībām un viņu kā pret sievieti. Kā izrādās, viņas jaunais draugs Londonā nodarbojas IT sfērā un viņam pieder māja, kā pati Magone ir secinājusi, viņš ir turīgs un nākotnē varēs par viņu parūpēties. Gatavojoties satikties ar jauno draugu, viņa ceļā uz lidostu vēl paspēj veikt dažas skaistumprocedūras, sēžot mašīnas aizmugurējā krēslā.

Spogulī redzu bārdu, kā tad sagaidīsi brūtgānu ar bārdu, domās, ka es trans persona esmu. Vismaz pirmajam randiņam tā ir jānodzen, lai nepadomā neko aplami!

Kāds būs viņas jaunais mīlas stāsts? Skaties pašmāju realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.30 kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

30.septembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas