Traģisks negadījums ar 4 gadus vecu meitenīti tirdzniecības centra eskalatorā

tautaruna.lv 30.septembris 2023, 1:30
 
Ekrānšāviņš no video/youtube
Krievijā, Maskavas apgabalā, četrus gadus veca meitene tirdzniecības centrā, krītot uz eskalatora, zaudēja trīs rokas pirkstus.
Viss notika darbadienas vakarā, kad vecāki ar meitu nāca lejā no bērnu veikala ar jaunām rotaļlietām. Pēkšņi viņi dzirdēja kliedzienu: meitene paklupa, un viņas roka iestrēga starp eskalatora pakāpieniem, kas turpināja kustēties.

Apmeklētāji pastāstīja, kas notika negadījuma brīdī un kur tajā brīdī atradās četrus gadus vecās meitenes vecāki. "Viņa paklupa un nokrita. Pēc tam eskalatorā tika iespiesta jakas piedurkne, pēc tam arī pati roka. Kopāar viņu bija vecāki un vecākais brālis. Meitenītei ir četri gadi, brālim pieci gadi. Vecāki vienkārši nepamanīja, kā bērni sāka spēlēties uz eskalatora,” stāsta kāda sieviete, kura atradās tirdzniecības centrā.

Pēc apmeklētāja stāstītā, pēc tam, kad bērna roka bija iespiesta eskalatorā, viens no vīriešiem pieskrēja klāt, izslēdza eskalatoru un sāka vilkt ārā četrus gadus veco meitenīti.

Mediji ziņo, ka viņas kreisās rokas trīs pirksti tika nopietni bojāti, un tos nācās amputēt. Bērna stāvoklis ir stabilizējies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas