Par Meganu Mārklu un princi Hariju sūdzas kaimiņi

tautaruna.lv 28.jūlijs 2023, 8:15
 
Scanpix/PA Images
ASV flotes veterāns Frenks Makginitijs, kas dzīvo kaimiņos Saseksas hercogiem, mēģināja iepazīties ar slaveno pāri. Meganas Mārklas un prinča Harija apsargi ASV flotes veterānu padzina no sliekšņa.

41 gadu vecā bijusī amerikāņu aktrise un 38 gadus vecais britu princis ir apmetušies ekskluzīvā vietā Santabarbaras rajonā, Kalifornijā. Megana un Harijs plašo īpašumu iegādājās 2020. gadā par 15 miljoniem dolāru. Papildus galvenajai savrupmājai ar deviņām guļamistabām tajā irr viesu nams, peldbaseins, tenisa korts un citas ērtības. Viņiem blakus dzīvo Opra Vinfrija, Gvineta Patova, Ariana Grande, Orlando Blūms un citi mākslinieki. Portāls secinājis, ka Saseksas hercogi cenšas nodibināt kontaktu ar zvaigžņotajiem kaimiņiem, bet viņi rupji izturas pret zemāka ranga kaimiņiem.

88 gadus vecais ASV flotes veterāns mēģināja iepazīties ar pāri, lai demonstrētu labu kaimiņu attieksmi, taču viņu sagaida rūgta vilšanās - laulātie neizrādīja pat elementāru pieklājību. Pēc Frenka Makginitija teiktā, viņš gribēja uzdāvināt hercogiem dažas no savām paštaisītām filmām par vietējo vēsturi.

Man ir liela māja blakus Harija un Meganas īpašumam. Dzīvoju viesu namā un izīrēju galveno māju. Es dzīvoju pastaigas attālumā no bijušajiem karaliskās ģimenes locekļiem. Es piegāju pie viņu vārtiem ar filmām kompaktdiskā. Tomēr viņus tas neinteresēja,

Frenks sacīja savos memuāros “Get Off Your Street”. Pie ieejas muižā vīrieti sagaidīja apsargs, kurš viņam pat neatvēra vārtus. "Puisis pie vārtiem mani atteica un negribēja pat paņemt filmu, tikai teica: "Viņiem tas neinteresē". Es tikai mēģināju rīkoties kā kaimiņš, ”veterānu citē New York Post. Makginitijs skaidroja, ka Saseksas hercogi praktiski nepiedalās vietējās sabiedrības dzīvē. Viņš prātoja, kāpēc pāris vispār izvēlējās šo dzīvesvietu. "Mēs viņus šeit neredzam pārāk bieži. Apbrīnojami, ka viņi apmetās mums blakus. Šeit, kā likums, dzīvo vecāki cilvēki, ” sacīja pensionārs. Jau iepriekš kļuva zināms, ka Megana vēlas pārcelties uz Malibu, kur dzīvo liels skaits pirmšķirīgu zvaigžņu, lai efektīvāk veidotu karjeru Holivudā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas