Princis Harijs un Megana Mārkla uz šķiršanās robežas; pāris nolēmis padzīvot atsevišķi

tautaruna.lv 28.jūlijs 2023, 2:00
 
SCANPIX/PA Images
Saseksas hercogs un hercogiene nolēmuši dzīvot atsevišķi, vēsta UNIAN.

Saskaņā ar RadarOnline teikto, Saseksas hercogs un hercogiene joprojām cer glābt savu laulību. Tomēr nemitīgie skandāli noveduši pie "drāmas".

"Saseksas hercogu un hercogieni ir vajājusi publiska nepatika, neveiksmīgi biznesa darījumi un ķildas ar tuviniekiem," teikts publikācijā, atsaucoties uz Saseksu pārim tuvu stāvošām personām.

Mediji ziņo, ka Mārkla un princis Harijs cenšas atrast savu problēmu cēloni. Viens no tiem varētu būt tas, ka Saseksas hercogs "neiederas" savas sievas pasaulē, vēsta anonīmi avoti.

Pāra attiecības "izgāza" daudzas neveiksmes. Britu prese Mārklu un Elizabetes II mazdēlu "knābāja". Turklāt, laulātie zaudēja iespēju realizēt savus projektus.

"Raugoties nākotnē, Harijs plāno ceļojumu uz Āfriku, lai filmētu dokumentālo filmu, kurā nebūs redzama viņa sieva. Gaidāmais solo ceļojums varētu būt tieši tas, kas Harijam ir vajadzīgs. Saskaņā ar avota teikto, Āfrika ir vieta, kur viņš jūtas īsts," piebilda izdevums.

Savukārt Mārkla esot atradusi jaunu aģentu, kas sola viņai miljoniem dolāru lielu peļņu. Saseksas hercogiene nezaudē cerību un vēlas izveidot savu zīmolu.

"Saseksas hercogi ir pakļauti milzīgam finansiālam spiedienam. Viņiem ir jāmaksā par savu grezno dzīvesveidu Kalifornijā. Šis stress kopā ar viņu emocionālajām problēmām, iespējams, padarījis dzīvi par elli. Mēs ceram, ka padzīvošana atsevišķi palīdzēs viņiem virzīties tālāk,» norādīja avoti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas