Krievijas karavīru mātes un sievas saņem dīvainas zīmītes

tautaruna.lv 28.jūlijs 2023, 1:00
 
pixabay.com
Spriedze Krievijā pieaug - arvien vairāk cilvēku sāk saprast, ka karš Ukrainā nav nekāda specoperācija, kurā Krievijas kareivji ar miermīlīgām metodēm mēģina ievest kārtību Ukrainas teritorijā, bet gan bruņots iebrukums un kareivji ne vienmēr izturas kā karavīri, bet gan kā noziedznieki un rūdīti slepkavas, nogalinot sievietes un bērnus.

Ieraksts "Twitter": "Maskavas iedzīvotāji, kuru radinieki karo Krievijas armijā Ukrainā, sāk saņemt anonīmas zīmītes. Tās tiek atstātas pastkastītēs un uz automašīnām, Zīmītēs rakstīts apmēram šāds teksts: "Tavs vīrs, kurš dienē XX bataljonā, xx rotā, ir slepkava". Šādu zīmīšu fotogrāfijas tiek publicētas interešu grupās sociālajos tīklos. Ziņojumu autori apsūdz kaujiniekus slepkavībās; atsevišķos gadījumos norādīti viņu pulku, rotu un vadu numuri. Pagaidām neviens nav uzņēmies atbildību par šo rīcību."

Komentētāji ir skeptiski par iespēju krievijas pilsoņiem atvērt acis ar šādām metodēm: "Diktatūrās nav jēgas ietekmēt pilsoņus. Viņi negāzīs diktatoru, un karš nekur nepazudīs. Labāk ietekmējiet eliti un bērnus, kas tērē vecāku naudu (parasti NATO valstīs), tad vismaz ir iespēja kaut ko panākt."

"Bļin, tas radīs bailes un/vai dusmas, cilvēki vēl ciešāk pieglaudīsies Putinam"

"Es arī gatavoju šādu neliešu sarakstu. Kad pienāks laiks, es to publicēšu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas