Ksenija Sobčaka nopērk grandiozus apartamentus Bali salā

tautaruna.lv 28.jūlijs 2023, 18:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Televīzijas raidījumu vadītājas un žurnālistes Ksenijas Sobčakas nekustamo īpašumu kolekcija pieaug. Pagājušajā gadā viņa iegādājās dzīvokli Dubaijā, bet tagad tikusi pie grezniem apartamentiem Bali salā.

2022. gada rudenī kļuva zināms, ka žurnāliste par 665 000 dolāru iegādājās dzīvokli Dubaijā. Tad daudzi pārmeta Ksenjai dzimtenes pamešanu, pēc kā viņai nācās skaidrot situāciju - viņa negrasās pārvākties un izīrēs mājokli.

Tomēr Ksenija Sobčaka ar to neapstājās. Viņa nesen iegādājās villu Bali. Zvaigzne devās uz salu, lai filmētu interviju ar Aizu viņas YouTube kanālam, un tajā pašā laikā parakstīja dokumentus.

"Draugi, drīz jūs gaida virsraksti, ka es pametu Krieviju. Steidzu (kādu) sarūgtināt - tikai atpūtas nolūkos. Un ne tikai atpūsties, bet savā villā pie okeāna. Varu jau iedomāties, cik forši tur būs, kad villa būs pabeigta. Es apceļoju visus rajonus un izvēlējos labāko. Tāpēc, ja vēlaties kļūt par manu kaimiņu, laipni lūdzam," raksta zvaigzne.

Runa ir par PARQ Blue kompleksu, ko būvē Krievijas investori. Visiem, kas investē nekustamajā īpašumā, tiek solīti līdz 20% pasīvo ienākumu gadā. Šeit jūs var iegādāties rindu māju vai dzīvokli par attiecīgi 297 un 195 tūkstošiem dolāru.

Pēc dažu mediju ziņām, villas cena sasniedz 150 tūkstošus dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas