Rūta Dvinska atklāti par meitas Grietas nonākšanu slimnīcā

tautaruna.lv 28.jūlijs 2023, 3:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Rūta Dvinska savā "Instagram" atzīst, ka gandrīz veselu mēnesi kopā ar vīru Kasparu pavadījuši Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, lai būtu blakus vecākajai atvasei - Grietai.
Pēc 3 nedēļām neziņas, pārpasaulīgām bailēm, izmisuma, paļāvības un nerimstošas cerības, Grieta ir vesela un mēs braucam mājās,

"Instagram" iesāk Dvinska.

Es tam tiešām ticu - Grieta ir vesela. Būs kāds brītiņš stingrākas uzraudzības un lielākas piesardzības, bet mēs esam uzvarējuši. Par to, kas notika varbūt kaut kad vēlāk, ja būšu pietiekami stipra, lai par to runātu un jutīšu, ka tam ir nozīme, jo diognoze ir tieši tik reta, ka mūsu pieredze līdz šim var noderēt vēl 3 bērniem Latvijā,

atklāti stāsta TV3 personība.

Nereti pēc lieliem pārdzīvojumiem uzmundrinājuma vārdi ir tie, kas palīdz. Un tādu Dvinskas "Instagram" profilā netrūkst. Slavenības sniegušas savu plecu, lai atbalstītu.

Sindija Vilde: "Lasu un aizkustinājumā birdinu asaras. Mūsu veselība ir mūsu lielākā vērtība. Apskauju jūs un samīļoju kolosālo ģimenīti."

Renārs Zeltiņš: "Par BKUS komandu, personāla profesionalitāti un attieksmi, tikai cēlākie vārdi. Un malači, ka turējāties braši, tikai kopā var izspraukties cauri dzīves likstām. Lērums veselības un kopābūšanas prieku!"

Māra Upmane - Holšteine: "Ak! Apķeru!"

Dagmāra Legante - Celmiņa: "Galvenais, ka esat kopā un veseli, lai veselība paliek. Baudiet tagad viens otru un visi kopā."

Katrīna Dimanta: "Prieks, ka esat veseli un mājās. Veselību!"

Laura Grēviņa: "Viss būs labi!"

Eva Johansone: "Turu īkšķus, lai pavisam atlabšana."

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas