Mailo skandāls: Bindre izplūst asarās par to, cik šokējošas un naida pilnas vēstules saņem viņas meita

tautaruna.lv 9.jūnijs 2023, 18:30
 
Ekrānšāviņš
Agritas Bindres un viņas ģimenes vārdu tagad zin teju visa Latvija, pat tie kas nesekoja viņu gaitām šovā "Ģimene burkā".

Latvijas mēroga skandāls izvērtās pēc tam tad, ka TV sižetā tika parādīts, ka ģimene atbrīvojas no sava mīluļa Mailo - ar suni nevienam neeesot laika ņemties, tāpēc vieglu roku tas tiek piesiets kādā lauku mājā pie ķēdes, fonā redzama zālē ieaugusi ēka un vēl komentāri ķiķinot - "nu aizbēgs, aizbēgs!" Internets burtiski uzsprāga - cilvēki bija pārskaitušies par šādu bezatbildību, turklāt to TV ekrānos parādot kā normu. Dusmas un naids pret ģimeni bija lasāms teju katrā komentārā. Pēc saceltās ažiotāžas un dzīvnieku biedrību iesaistes, A. Bindre suni nogādāja dzīvnieku patversmē "Ķepu-ķepā".

"Man pats trakākais šajā visā liekas tas, ka jūs paši sunim uzlikāt šo ķēdi ap kaklu. Suņa dokumenti nav atrodami, suns nav vakcinēts pret trakumsērgu, suns tiek atdots nākamajiem cilvēkiem, nedomājot ne par kādām pārreģistrācijām, neko tamlīdzīgu. Jūs šobrīd televīzijā ar savu darbību popularizējat piemēru, ka tas ir pieļaujams," pikta ir patversmes vadītājas Gundega Bidere. A. Bindre kaunpilni noklausās patversmes vadītājas sacīto. Patversmes vadītāja arī uzsver - ja suns vēl kādu nedēļu būtu bijis atstāt pie ķedes, tā būtu ieaugusi viņam kaklā un tad jau iestātos kriminālatbildība.

Lai arī "slavenība" atzīst, ka kļūdījusies, viņa izplūst asarās, runājot par to, kāds naida vilnis tagad iet pāri ģimenei.

Visvairāk nevaru pārdzīvot to, ka pieauguši cilvēki raksta manam bērnam. Ar kādām tiesībām jūs rakstāt, ka viņai ir jāiet pakārties, ka viņai sevi ir jāpieliek pie ķēdes, ka viņai ir jāuztaisa pašnāvība, ka mēs atdevām suni. Tas nav godīgi. Varbūt es neesmu labākais cilvēks un nemīlu dzīvniekus tikpat ļoti, cik savus bērnus, bet es savus bērnus mīlu," raudot saka Agrita.

Viņa skaidro, ka sākotnēji škitis - patversme neesot priekš Mailo domāta. "Atbraucot šeit uz vietas, redzēju, ka viņiem tiek nodrošināts katram savs voljērs. Protams, es līdz šim šajā visā neesmu iedziļinājusies. Man likās, ka patversme ir sliktākais variants [visai dīvains arguments, zinot, KUR un kādos apstākļos viņa suni atstāja - tie patiešām viņai šķita piemēroti??]," saka A. Bindre.

Pēc skandāla kanāls 360TV nolēma pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni un TV ekrānos viņi šobrīd negozēsies.

Patversmes vadītāja arī uzsver - laiks rādīs, vai šis suņa skandāls ģimenei nebūs uzlicis zīmogu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas