"Atlika tikai pieminēt Latvijas izlasi hokejā." Sārts atklāj starptautiskas konferences aizkulises

tautaruna.lv 9.jūnijs 2023, 2:00
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Latvijas hokeja izlases panākumi pasaules čempionātā hokejā turpina saviļņot ne tikai izlases spēlētājus un valsts iedzīvotājus, bet arī cittautiešus. Par to konferences laikā Somijā pārliecinājās NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.

Kā mikroblogošanas vietnē "Twitter" min Sārts, tad uzstājoties komunikācijas konferencē Helsinkos, viņš savas runas laikā esot pieminējis izlases sasniegumus pasaules čempionātā hokējā.

Tiklīdz viņš pieminējis hokeju zālē atskanējuši skaļi aplausi.

"Šodien uzstājos lielā komunikāciju konferencē Helsinkos. Protams, sāku runu ar hokeju. Atlika tikai pieminēt Latvijas izlasi hokejā, kā zālē sākās skaļi un ilgi aplausi. Latvijas Hokeja federācija esat atstājuši spēcīgu iespaidu Somijā!"

Kāds "Twitter" lietotājs, komentējot Sārta ierakstu, atzina, ka viņš ikdienā piedzīvojis pavisam līdzīgu situāciju. Sazvanoties ar kolēģiem no Somija, viņi ir apsveikuši Latviju ar iegūto bronzas medaļu. Sarunas gaitā somu kolēģis esot novērtējis arī Latvijas fanu atraktivitāti. "Kad somi spēlēja, izskatījās, ka vietējie atnākuši uz teātri. Latvijas fani tik pozitīvi, saliedēti, milzīgs prieks par Jums," "Twitter" rakstīja komentāra autors.

Somijā dzīvojošs ekonomists Igors Kasjanovs minēja, ka jau visu nedēļu saņem apsveikumus no Somijas iedzīvotājiem. "Apsveikumus saņemu visu nedēļu - somi tiešām ļooooti, ļoooti pārdzīvoja par Latviju un vilka paralēles ar saviem panākumu sākumiem."

Kā zināms, tad 28. maijā Latvijas vīriešu hokeja izlase Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām. Latvija pagarinājumā ar 4:3 (2:2, 0:0, 1:1, 1:0) pieveica ASV valstsvienību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:32

Jaunākās diskusijas