Sieviete šausmās un nezina, ko iesākt ar biedējošo atradumu

tautaruna.lv 9.jūnijs 2023, 5:00
 
pixabay.com
Pēc 46 mājoklī nodzīvotiem gadiem, kāda sieviete vēlējās nojaukt koridora sienu, bet būvdarbu laikā atrada to, ko nekādi negaidīja. Pretim viņai lūkojās portrets ar vīrieti, kam acu vietā tumši "caurumi", raksta UNIAN.

Daudzi cilvēki pat nenojauš, kādus noslēpumus slēpj viņu pašu mājoklis. Piemēram, viena sieviete savā mājā dzīvoja 46 gadus. Visus šos gadus viņa nedomāja par to, kas varētu būt viņas mājas sienās.

Tomēr kādu dienu kāda sieviete nejauši atrada kaut ko, kas viņu šokēja. Koridorā viņai vajadzēja demontēt sienu, bet tajā viņa atrada briesmīgu attēlu.

Vietnē "Reddit" viņa ievietojusi atraduma fotoattēlu. Glezna, kurā attēlots vīrietis ar melniem tumsas "caurumiem" acu vietā.. Turklāt sievietei izdevās saskatīt uzrakstu uz attēla aizmugures: "Vecs vīrs vārdā enerģija."

Vietnes apmeklētāji nopietni ieinteresējušies par atradumu. Daži iesaka sievietei steidzami meklēt citu mājvietu, bet citi joko, ka viņai vajadzētu atbrīvoties no bildes un gulēt ar ieslēgtām gaismām. Komentētāji arī raksta:

"Es pārmeklētu rāmi aiz gleznas, lai redzētu, vai tur kaut kas nav paslēpts"
"Atgrieziet šo gleznu tur, kur to paņēmāt"
"Kad viņš sāk ar tevi runāt, labāk viņam neuzticēties. Tāpat izlasiet šo frāzi no otra gala trīs reizes spoguļa priekšā."
Turklāt lietotāji spriež, ka attēlā ir redzams seriāla "Spoku mednieki" varonis - Vigo fon Homburgs no Deutschenfordas - tirāns un burvis, kurš dzīvoja 17. gadsimtā. Tomēr sievietei tā arī nav izdevies noskaidrot, kurš ir attēlots portretā.

ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas