"Ko tur ņemsies ar ētiku..."; Eglītis ironizē par kādu LTV redzamu interviju

tautaruna.lv 9.jūnijs 2023, 20:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
"Konservatīvie" līderis un bijušais labklājības ministrs Gatis Eglītis vietnē "Twitter" ironizē par kādu LTV notikušu interviju.

"Kāda laimīga sagadīšanās: "Jaunās vienotības" domes priekšsēdētāja sieva Linda Abu Meri LTV tiešraidē runā politiku ar "Jaunās vienotības" valdes priekšsēdētāju K.Kariņu. Ko tur ņemsies ar ētiku, domā "Vienotība", ja virsmērķis paņemt varu (ar ZZS balsīm). P.S. Ziemeļvalstīs, uz kurieni mūs 4+ gadus ved K.Kariņš, šis būtu nopietns interešu konflikts," raksta G. Eglītis.

Jau ziņots, ka Ministru prezidents Kariņš uzsvēris, ka viņa mērķis nekādā gadījumā nav iet prom no pašreizējās koalīcijas, bet, paturot abus koalīcijas partnerus, iesaistīt tajā vēl papildu spēkus.

Pašlaik valdošajā koalīcijā strādā JV, Nacionālā apvienība (NA) un "Apvienotais saraksts" (AS), taču pēc Valsts prezidenta vēlēšanām, kurās koalīcijas partijas nespēja vienoties par atbalstu vienam kandidātam, Kariņš ir sācis sarunas par iespējamu koalīcijas paplašināšanu ar Zaļo un zemnieku savienība un "Progresīvajiem".

NA un AS iebilst pret koalīcijas paplašināšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas