Ko par krievu armiju domā Šoigu ārlaulības dēls?

Portāls nra.lv 9.jūnijs 2023, 15:13
 
S.Šoigu / Scanpix/AP
Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu dēls armijā nedienē - tā vietā viņš nodarbojas ar mūziķa karjeru un pelna naudu, izīrējot birojus Maskavā, raksta dialog.ua.

Krievijas aizsardzības ministram Sergejam Šoigu ir vismaz trīs ārlaulības bērni no Jeļenas Kaminskas (iepriekš - Šebunova). Viens no bērniem - 22 gadus vecais Danils Šenubovs - Krievijas armijai dienēt netaisās, bet ir uzlecoša šovbiznesa zvaigzne ar pseidonīmiem “Sheba” un “Sheba Singer”.

Dažas dienas pirms pilna mēroga Krievijas armijas iebrukuma viņš uzsāka publicēt video vietnē TikTok ar slavenu angļu dziesmu kaverversijām, pastāstīja Navaļnija komandas izmeklētāji.

Jaunietis ir arī veiksmīgs uzņēmējs. Viņam pieder divi biznesa centri Maskavas centrā, kuros viņš izīrē birojus un saņem iespaidīgas summas. “Dziedātājs” jau ir ierakstījis vairākus klipus ar desmitiem tūkstošu skatījumu. Tajā pašā laikā “zvaigznes” abonentu skaits ir tikai aptuveni 600 cilvēku.

Četras dienas pirms Putina izsludinātās mobilizācijas Šoigu dēls kopā ar savu producentu devās atvaļinājumā uz Turciju. Protams, ne militārās reģistrācijas un iesaukšanas birojam, ne robežsargiem pret to iebildumu nebija.

Izglītību Danils Šebunovs, tāpat kā viņa brālis un māsa, saņēma elites skolā “Prezidents”. Gads apmācības katram no viņiem maksāja 2 miljonus rubļu. Zināms, ka Šebunovai no Šoigu ir trīs bērni: 15 gadus veca meita un divi 2011. un 2001. gadā dzimuši dēli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas