Agneses Zeltiņas rotu ēras beigas: viņa slēdz savu veikalu

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 3:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Rotu meistare nule kā paziņojusi, ka ir pienācis īstais laiks slēgt veikalu Bruņinieku ielā, tāpēc izpārdod rotas ar 50 % atlaidi. Nedarbosies arī interneta veikals.

Aktrise, kā arī dažādu TV raidījumu un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa, gandrīz desmit gadus, pateicoties savam izlolotajam rotaslietu zīmolam: “Soulstones”, sniedza līdzcilvēkiem īpašu sajūtu, ļaujot viņas radītajās rotās mirdzēt ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem. Izceļot katras personības indivualitāti un unikalitāti.

Gadu laikā zīmols bija kļuvis viens no pamanāmākajiem. Īpaši starp pašmāju rotu meistariem. Iemesls tam bija ne tikai aktrises popularitāte Latvijā, bet arī pašas aktrises tēvs, kura pēdās viņa izvēlējās doties, jo viņš bija izcils juvelieris, kurš strādāja ar dārgmetāliem - zeltu, sudrabu, briljantiem un rubīniem.

Tāpat zināms, ka Zeltiņa neizvēlājās rotas. Itālijā visas rotas tika nozagtas, kas bija īstais iemesls, lai noticētu saviem spēkiem, radot tādas rotas, kādas pati vēlas. Taču diemžēl visam labajam reiz pienāk beigas. Arī Agneses Zeltiņas zīmolam "Soulstones", par ko viņa atklāti dalās ar iemesliem savā "Instagram".

Nāku klajā ar paziņojumu, ka laiki mainās un jāiet laikam līdzi. Mainās apstākļi, situācijas un cilvēki. Mūsu piecus gadus ilgais īres līgums par telpām Bruņinieku ielā beigsies šī gada 14.maijā un mēs pieņēmām lēmumu to nepagarināt. Studija ir atvērta vēl trīs nedēļas, līdz sestdienai - 13. maijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas