Narkotiku atkarīgais un bezpajumtnieks. Reiz populārais bērnu aktieris atklāj, kāpēc viņa dzīve dramatiski mainījās

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 12:00
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Pēc strauji iegūtās slavas bērnībā savulaik populārais kinoaktieris Šons Veiss smagas atkarības dēļ pazaudēja visu, vēsta medijs "Daily Star"

Šons Veiss slavens kļuva jau agrā vecumā, kad piedalījās filmās "Varenās pīles" un "Resnīši".

Par spīti tam, ka viņam bija viss, ko daudz cilvēki vēlas - slava un nauda, tomēr aktiera dzīve "izgāja no sliedēm".

2017. gadā bijusī Holivudas zvaigzne tika divas reizes arestēts, vienu reizi par zādzību, bet otru par metamfetamīna glabāšanu. Iepriekš omulīgais aktieris bija mainījies līdz nepazīšanai un policijas uzņemtajos kadros vairs nebija ne miņas no iepriekš slavenās personas vaibstiem. Pēc trim gadiem Šons tika vēlreiz arestēts par metafetamīna ietekmē pastrādātu zādzību.

Šons medijam "Daily Star" atklāja, kāpēc viņa dzīve sagriezās kājām gaisā un spožās nākotnes vietā viņa dzīve bija pārvērtusies par murgu.

Bijušais aktieris atzina, ka pēkšņā slava viņu bija pārņēmusi, bet neigūstot jaunas lomas, viņam dzīve sāka likties garlaicīga, viņu piemeklēja depresija. Tajā pat laikā viņš izšķīrās no līgavas, mūžībā devās viņa tēvs un aktierim pēkšņi nebija kur dzīvot.

Lai mazinātu spriedzi, aktieris glābiņu meklēja narkotikās. Viņš lietoja smagās narkotikas - metamfetamīnu un heroīnu. Tās viņam palīdzēja aizmirsties. Tomēr tam visam bija savas sekas. Aktieris nonāca smagā atkarībā, kā rezultātā naudas trūkuma dēļ kļuva par bezpajumtnieku un sāka pastrādāt dažādus noziegumus, lai tikai varētu iegūt jaunu devu.

Sešu mēnešu laikā kopš aktieris pamēģinaja smagās narkotikas, viņš zaudēja visu un kļuva par bezpajumtnieku.

Šobrīd 44 vecais Šons lepojas ar to, ka ir uzveicis savu atkarību. Viņš narkotikas nav lietojis jau trīs gadus un trīs mēnešus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas