Atklāsme: "Ja mans puikiņš būtu dzimis mājās, es šorīt būtu atraitnis"

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 11:40
 
pixabay.com
Kāds jaunais stētis "Twitter" dalījies ar savu pieredzes stāstu, kurā atslēgas vārdi ir: visdrošākās dzemdības ir slimnīcā.

Ieraksts "Twitter": "Ar šo twītu negribu nevienu mācīt vai ko pārmest, bet ja kāda ģimene domā par mājdzemdībām, padomājiet kārtīgi, vai to vajag darīt. Ja mans puikiņš būtu dzimis mājās, es šorīt būtu atraitnis. Nebija ne mazākās pazīmes, kas vēstītu par draudošo drāmu, parastas dzemdības."

"Bet tad dažās minūtēs palāta piepildījās ar ārstiem un sievu aizveda uz operāciju. Tā nobijies es nebiju nekad dzīvē, stress tāds, ka iekšas rauj ārā. Man novilka kreklu, uzvilka kaut kādu zeķveidīgu slingu, kurā ielika puiku un mēs sēdējām palātā un cerējām, ka viss būs ok."

"Tālāk mani iesēdināja ratiņos un abus ar puiku pārveda uz viesnīcu kur es līdz 5iem rītā gulēju ar puiku uz krūtīm skatījos griestos un gaidīju labas ziņas. Viss beidzās labi un pēc 4 h gaidīšanas, sievas gultu atstūma kopā ar smaidīgu sievu un esam atkal kopā."

"Mājās gan vēl nelaiž, bet gn jau viss būs ok, sieva būs ārstu uzraudzībā. Bet asaras saskrien acīs no domām, kāds šis rīts varēja būt."

Komentētāji atbalsta jaundzimušā tēti un vēl visai ģimenei labu veselību: "Labi, ka beigas labas. Veselību un vieglu atkopšanos sievai, daudz mīlestības jums visiem! Šis ir viens no padomiem, ko deva mana mamma. Pirms kļūšanas par ārsti strādāja par vecmāti lauku slimnīcās. Viņai gan bija kategorisks veto, jo tas ir tik trausls brīdis un var būt visādi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas