Brīdina par cilvēkiem bīstamu vietu Salacgrīvā

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 14:58
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Salacgrīvas iedzīvotāji ir nobažījušies par pilsētas galvenā tilta stāvokli – ar katru dienu situācija kļūst arvien dramatiskāka, vēsta "Bez Tabu".

Tilts pār Salacu Salacgrīvā ir aptuveni 65 gadus sens. Par tā bīstamo stāvokli ir noraizējušies visi - gan kājāmgājēji, gan šoferi.

Iedzīvotāji neslēpj savu satraukumu, nu jau esot bail pa to pārvietoties. Vietējie norāda uz bedrēm un margām, kas pamatīgi sarūsējušas.

Vietvara pieņēmusi lēmumu satiksmi organizēt vienā virzienā, tilta abās pusēs izlikti luksofori. Arī starp mašīnām jāietur 30 metru distance drošībai.

Satiksmes ministrijā norāda, ka nauda tilta projekta izstrādei esot piešķirta, kāpēc nekas netiekot darīts, to varot skaidrot tikai pašvaldība. Turklāt Ministrijas pārstāvji nekontrolējot, vai remontdarbi tiek uzsākti.

Pilsētas pārvaldes vadītājs Andris Zunde piekrīt, ka ir nepieciešams steidzami rīkoties. Viņš piebilst, ka tilta pēdējās stundas jau esot skaitītas. Nolemts, ka ar remontdarbiem vien nepietiekot, ekonomiskāk esot uzbūvēt jaunu tiltu. Šobrīd projekts jau ir izstrādāts, taču, kad tilts būšot gatavs, to A. Zunde nemākot teikt. Optimistiski raugoties, gada laikā atradīšot būvnieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas