Lauris Reiniks izsakās par sarežģīto ceļu līdz Ričija Rū platīna diskam

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 19:00
 
Ketija Keita Krastiņa/F64
Šonedēļ izskanēja ziņa, ka Laura Reinika un viņa smāsas Rūtas Reinikas Preisas projekts - dziesmu albūms un grāmata, saņēmis visaugstāko klausītāju un lasītāju novērtējumu - saņemts Platīna disks - balva par 10 000 pārdotiem eksemplāriem.
Laris Reiniks "Twitter" raksta: "Milzīgs paldies jums par šo! Ričijs Rū šodien saņēma Platīna disku. Grāmata un CD ir pārdots vairāk kā 10.000 eksemplāros. Zvaigzne ABC mūs savlaik atšuva, jo tas nav komerciāli. Rudaks Zelta Mikrofonā noraka, jo "besī Reiniks", māksliniekiem nelikās moderni zīmējumi... Ar to es gribēju teikt- dariet visu no sirds, ticiet sev un neskatieties/neklausieties apkārt."

Komentētāji izprot situāciju: "Pazīstami procesi LV. Man bijis līdzīgi, iesniedzot projektu- saņēmu atteikumu, bet es arī tomēr turpināju, jo zināju, ka tas ir vērtīgs un beigās saņēmu pat Tiesībsarga balvu par to kā izcilu darbu. Tāda mums tiem naudas devējiem reizēm ir tā saprašana. Galvenais -jātic pašam"

Tāpat daudzi ir sajūsmā gan par bērniem domātajām dziesmām, gan grāmatas saturu un noformējumu. "Manai teju divgadīgajai mazmeitiņai Ričijs Rū ir favorīts Nr.1. Esmu pārliecināta, ka daudziem citiem ķipariem arī. Un tas ir svarīgākais. Veiksmi!"

"Paldies, ka nepadevāties. Man ar māsas bērniem visforšākās dejas ir bijušas tieši Ričija Rū pavadījumā. "

"Malači! Bērni ir patiesākā žūrija, nekad nemelos un nedrillēs mušu kušu 100reiz dienā, ja nepatiks!!!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas