Agnese Zeltiņa aicina sievietes soladirizēties kopīgā spēkā

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 17:40
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aizvadītā nedēļa Zeltiņai bija notikumu pārbagāta. Aktrise un TV raidījumu vadītāja nonāca Rīgas modes nedēļā uz mēles, esot vienai no modelēm pašmāju zīmolam "Slow Beachwear". Pēc tās neizpaliek atziņas par piedzīvoto, ar ko labprāt Zeltiņa dalās ar saviem sekotājiem, aicinot apzināties sievietes spēku un jaudu.

Tāpat zināms, ka Rīgas modes nedēļa nebija karstākais aktrises notikums aizvadītajā nedēļā. Lielu pārsteigumu viņa sagādāja saviem sekotājiem, publiski paziņojot, ka pienācis īstais laiks slēgt ilggadējo rūpalu, savu rotu veikalu "Soulstones", kam viņa pati veltīja gandrīz desmit gadus.

Toties piedzīvotais uz mēles modes skatē, Zeltiņai ļauj soladirizēties un novērtēt sievietes misiju.

Mēs kopā varam radīt enerģiju, kas ir desmitiem reižu stiprāka par to, ko varam ienest skatītāju zālē, iznesot tikai sevi vienu. Mēs visas bijām tik dažādas - kāda nobijusies, kāda nedroša, kādā šadā avantūrā pateikusi jā pašai sev pirmo reizi. Un, savienojas spēkā un jaudā, priekā un kopīgā enerģijā ap Elīnu, kas radījusi šo kolekciju, mēs palikām stiprākas, drošākas gan katra sevī, gan visas kopā. Soli pa solim, dienu pēc dienas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas