Ģimenes draugs skarbi izsakās par Šumahera sievas dzīvi pēc šausminošā negadījuma

tautaruna.lv 26.marts 2023, 16:14
 
AFP/SCANPIX/LETA
Kāds ģimenes draugs intervijā medijiem nesaudzīgi izteicies par slavenā F1 sportista Mihaela Šumahera sievas dzīvi pēc šausminošā negadījuma pirms 10 gadiem.

Kā raksta britu tabloīds "The Sun", tad ģimenes draugs vārdā Edijs, ka šī teju 10 gadus ilgā cīņa par vīra dzīvību un spiediens no apkārtējiem Mihaela sievas Korīnas dzīvi padarījis par tādu, kas salīdzināma ar ikdienu cietumā.

"Šī ir pati biedējošākā situācija Korīnai un Mihaelam," norāda ģimenes draugs. "Kopš šausminošā negadījuma ir pagājuši teju desmit gadi, kuru laikā Korīna nav varējusi doties uz ballītēm, pasākumiem vai pusdienām. Vienīgais, par ko cilvēki vēlas ar viņu runāt ir vīra veselība."

Zināms, ka šobrīd Korīna ar vīru ļauj satikties vien viņu ģimenes locekļiem un ģimenes tuvākajam draugam Žanam Todam.

Intervijā vīrietis atzinis, ka Korīna arī viņam liegusi tikšanos ar bijušo F1 zvaigzni.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka ir pagājuši jau teju 10 gadi kopš brīža, kad F1 leģenda Mihaels Šūmahers slēpošanas laikā kalnos cieta negadījumā, kas ietekmējis visu viņa turpmāko dzīvi. Līdz šim medijiem un sabiedrībai sniegta ārkārtīgi skopa informācija par sportista dzīvi pēc negadījuma.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", tad mediju rīcībā nonākusi informācija par sportista aprūpi, ko visu šo laiku ģimenes īpašumā nodrošina vairākas medmāsas un sportista sieva Korīna.

Līdztekus tam mediji noskaidrojuši, ka M.Šūmahers spēj izrādīt emocijas. Viņš raud, kad dzird savas sievas un bērnu balsi. Tāpat viņš nespēj valdīt asaras, kad redz kalnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas