Aprīļa laimīgākās dienas: kad obligāti jāievēlas vēlēšanās?

tautaruna.lv 26.marts 2023, 13:05
 
Lauris Aizupietis/F64
Astrologi atklāj, ka aprīlī gaidāmas trīs jo īpaši veiksmīgas dienas, raksta Teleprogramma.pro.

3. aprīlis — Merkurs ieiet Vērša zīmē

Merkurs ir atbildīgs par komunikāciju, domāšanu, mācīšanos un izpratni, savukārt Vērsis ir atbildīgs par materiālajām vērtībām, stabilitāti, sakārtotību. Ar šo astroloģisko aspektu būs iespējams viss, kas nozīmē praktiskumu un reālismu.

Būsim vērsti uz konkrētiem faktiem un datiem, nevis uz abstraktām idejām, spēsim pareizi noteikt prioritātes un atbrīvoties no ilūzijām. Mēs nesteigsimies ar lēmumu pieņemšanu par labu rūpīgai pārdomāšanai un situācijas analīzei. Turklāt mēs spēsim izteikt savas domas pēc iespējas skaidrāk un uzlabot komfortu un mājīgumu savās mājās.

11. aprīlis — Venera ieiet Dvīņos

Venera ir mīlestības, skaistuma, harmonijas, sievišķības un sociālo attiecību planēta. Savukārt Dvīņi atbild par komunikāciju, garīgo aktivitāti, vieglumu, kā arī zinātkāri un dažādību. Ar šo astroloģisko aspektu mēs kļūsim sabiedriskāki un atjautīgāki sociālo sakaru veidošanā.

Varēsim pilnvērtīgi komunicēt un baudīt dzīvi draugu un tuvinieku sabiedrībā. Mēs varēsim apmierināt savas tieksmes pēc dažādības: Venera Dvīņos atspoguļo mīlestību uz jaunu pieredzi un svaigām idejām. Daudzi arī piepilda savu vajadzību mācīties, apgūt jaunus priekšmetus un iedziļināties dažādās zināšanu jomās.

15. aprīlis — Mēness vēzī

Visveiksmīgākā no visām 12 mēness pozīcijām. Mēness ir debesu ķermenis, kas atbild par emocijām, zemapziņu, intuīciju un uztveri - atrodas zīmē, kas atbild arī par intuīciju un sajūtu dziļumu, kā arī par mājas vidi, ģimeni, rūpēm un aizsardzību. Mēs kļūsim emocionālāki un jūtīgāki, spēsim ātri reaģēt uz emocionāliem izaicinājumiem un ļoti dziļi analizēt visu, kas notiek.

Pastiprināsies mūsu pieķeršanās sajūta mājām un ģimenei, un mēs izjutīsim spēcīgu vajadzību rūpēties par mīļajiem un aizsargāt savus mīļos. Mūsu intuīcija un spēja sajust citu enerģijas laukus un noskaņojumu kļūs saasināta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas