Stendzenieks pārskaities par Valsts drošības dienesta paziņojumu

tautaruna.lv 26.marts 2023, 12:05
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Latvijas Valsts drošības dienesta (VDD) rīcībā esošā informācija patlaban neliecina, ka Krievijas algotņu grupējums "Vagner" radītu tūlītēju apdraudējumu Latvijas drošībai.

Lūgti komentēt Itālijas laikraksta "Il Foglio" publikāciju par it kā "Vagner" šūniņu Baltijā, dienestā aģentūrai LETA norādīja, ka VDD pastāvīgi seko līdzi norisēm gan Latvijas valsts iekšienē, gan ārpus tās robežām, lai savlaicīgi identificētu iespējamus apdraudējumus Latvijas nacionālajai drošībai un veiktu pasākumus to novēršanai.

Papildus dienestā norādīja, ka kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā VDD sadarbībā ar Valsts robežsardzi pastiprinātā režīmā veic migrācijas kontroles pasākumus, lai nepieļautu tādu ārvalstnieku ieceļošanu Latvijā, kas var radīt apdraudējumu Latvijas valsts drošībai.

Reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks mikroblogošanas vietnē "Twitter" skarbi izteicies par šo VVD atzinumu. Viņam piekrīt arī ieraksta komentētāji.

"Karoč, pizģec šai valstij, ar visiem VDD atzinumiem, AM iepirkumiem, patronām, VIDiem, prokuratūrām un tā tālāk. EE un LT ik gadus aiztur čupu ar spiegiem. Mēs te pensi Ādamsonu. Vareni.." viņš raksta.

Daiga: Kaut kā dīvaini. Krievu miljonāri braukā turpu šurpu bet nē, šūniņu šeit nav. Mani besī ka tam VDD par neko nav jāatskaitās. Kā tādiem sinoptiķiem (piedodiet sinoptiņi bet jūs arī par sava darba rezultātiem atbildību neuzņematies)

Guntis: Diemžēl jāpiekrīt.Paskatoties ,kā vietējiem “sarkanajiem atbrīvotāju pēctečiem” vietvalžiem (Sašam ar Andrjušu)tiek pakratīts ar pirkstu VDD tikšanās reizēs paliek skaidrs ,ka ja nu kas,pasarg dievs protams.Latgale būs Donbass nr.2

Maruta: Tā jau arī tā situācija tiek kontrolēta, vāgnerietis no rīta atnāk uz darbu kādā no mūsu drošības struktūrām, tātad viss mierīgi guļam tālāk, jo iespējamais drauds tiek pieskatīts un situācija kontrolēta, acu priekšā tač

Raits: Proti, VDD nenoliedz, ka šūniņa(s) te būtu, tikai “nerada tūlītēju apdraudējumu”?

Žaklīna: Man burtiski pirms stundas bija saruna, kurā man ukraiņi, ar atzinību gribēja noprecizēt- cik simtus piektkolonniešus mēs esam aizturējuši un izmetuši no valsts?.... Tādā aktiera meisterībā atbildot, (kauna dēļ) ilgi nebiju izpildījusies...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas