Sieviete pie bērnudārza novēro satraucošu ainu

tautaruna.lv 26.marts 2023, 14:08
 
Mārtiņš Zilgalvis/f64
Daudziem ir pašsaprotami, ka pirms uzsākt mašīnas kustību, visiem ir jābūt piesprādzētiem ar drošības jostām - arī tiem, kuri sēž aizmugurējā sēdeklī.

Taču, ne visiem tas šķiet tik pašsaprotami - satraucošu ainu novērojusi bērnudārznieka mamma: "Novērojumi pie mūsu dārziņa-bērnus sprādzē tikai kādi 20% no visiem,jo pārējie taču brauc tepat-tikai dažas minūtes vai arī brauc droši, vai arī "es neskriešu" un kādas vēl atrunas nav dzirdētas..."

Komentētāji: "Līdzīgi novērojumi arī man. Daļai ir pilnīgs chill. Neaizdomājas vispār nemaz. Vai tiešām nekad nav gadījies straujāk bremzēt? Līdzīgi ar auto dienas gaitas gaismām. Ejot pa pilsētu, katru reizi redzu vismaz 1 bez tām. Un kādu ciklopu arī, protams."

"Bērni iemācījās sprādzēšanās svarīgumu, kad pagalmā, uzsākot braukt, bet viņi vēl kašķējās un nebija piesprādzējušies, tētis strauji nobremzēja, jo priekšā izskrēja kaķis. Abi divi nokrita no sēdekļa (viens izslīdēja no speciālā sēdeklīša pusotrgadniekam) un sabijās."

"Duma tauta!"

"Kooaaa??!! Es neizkustos no vietas, kamēr nepārliecinos, ka visi kārtīgi piesprādzēti…. Nespēju noticēt, ka kāds vecāks tā nedara"

"Mani sīči 3 gadu vecumā lamāja Ukraiņu bēgļus, kas bija pieraduši nesprādzēties aizmugurē. Pāraudzināja"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas