"Absolūti pretīgi." Uzlaužot guļamistabs grīdu, pārim paveras acīm neticams skats

tautaruna.lv 26.marts 2023, 4:30
 
unsplash.com
Ketija Dempsija no Lielbritānijas bija manāmā šokā, kad vienu dienu pamanīja kaut ko ļoti neparastu uz savas mājas sienas un grīdām. No sienas sāka tecēt laukā medus, ziņo "Daily Star".

Keita min, ka jau pirms gada pamanīja, ka guļamistabas sienas klāj lipīgs, melns šķidrums. To pasmaržojot, sieviete secināja, ka tas ir medus. “Tas nonāca tiktāl, ka mēs vairs nevarējām to ignorēt. Es to pasmaržoju un pagaršoju, un tas bija medus."

Nesaprotot, kas notiek, ģimene nolēma rīkoties un uzlauza grīdas dēļus. Atlaužot vaļā grīdas dēļus, viņu skatam pavērās kaut kas neticams - milzu bišu strops. Keita atklāj, ka atbrīvošanās no milzu stropa bija ļoti izaicinoša. "[...], likās, ka tam nav ne gala, ne malas, tas bija absolūti pretīgi." Sieviete lēš, ka strops varēja būt aptuveni 1,8 metru liels.

“Mēs nekad neko tādu nebijām redzējuši. Strops bija milzīgs," komentē Keita. Turpinot darbus, pāris secināja, lai kuru grīdas dēli demontētu strops nekļuva mazāks, tas tikai pieņēmās plašumā.

Saucot talkā draugus, kopīgiem spēkiem māja tika atbrīvota no milzu bišu stropa. Kopumā viņi piepildīja 20 atkritumu maisus ar medu un bišu vaska šunām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas