Zināms, kāpēc princis Filips vēlējies iesūdzēt tiesā populāra seriāla autorus

tautaruna.lv 15.novembris 2022, 17:28
 
AFP/SCANPIX/LETA
Jau vairākas sezonas platformā "Netflix" skatāms seriāls "The Crown", kas vēsta par britu karaliskās ģimenes dzīvi. Tiesa, kāda no seriāla epizodēm dzīves laikā ārkārtīgi aizvainojusi karalienes Elizabetes II vīru princi Filipu.

Kā vēsta izdevums "Daily Star", tad princi Filipu sāpinājusi epizode, kurā vēstīts par viņa māsas nāvi. Seriāla autori māsas Sesilas nāvē esot vainojuši princi Filipu.

Kāda karaliskajai ģimenei pietuvināta persona medijiem atklājusi, ka Filips bijis ļoti aizvainots, sāpināts un konsultējies ar juristiem, lai iesūdzētu tiesā seriāla veidotājus.

Prinča Filipa māsa mira 26 gadu vecumā pēc tam, kad lidmašīna, kurā viņa atradusies, ietriekusies kādas rūpnīcas tornī Beļģijā. Aviotraģēdijā līdz ar viņu bojā gāja arī sievietes vīrs, kā arī trīs bērni.

Seriālā "The Crown" norādīts, ka Sesila pieņēmusi lēmumu doties no Vācijas uz Londonu, jo viņas tobrīd 16 gadus vecajam brālim Filipam esot bijušas problēmas skolā. Tiesa, realitātē lidojuma iemesls bijis cits, raksta "Daily Star".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas